Total Colect Design

Rolete textile

...
Rolete zebra night & day

Roletele Zebra night&day se monteaza la interior si sunt realizate din fasii alternative de benzi transparente si opace din material textil. Permit reglarea nivelului de lumina naturala din interior, in functie de preferinte.

Au cel mai modern si elegant aspect dintre toate tipurile de rolete textile de pe piata. Sunt realizate sub forma unei benzi pe care sunt dispuse alternativ fasii opace si transparente de material textil.

Roletele Zebra night&day permit reglarea luminii naturale din camere prin suprapunerea fasiilor de material textil. Astfel, nivelul de lumina va fi maxim atunci cand fasiile opace se suprapun, iar lumina patrunde in interior prin fasiile transparente. Nivelul de lumina va fi redus la jumatate atunci cand fasiile opace se suprapun pe jumatate peste cele transparente. Nu in ultimul rand, vei crea un efect de umbrire totala atunci cand fasiile opace se suprapun perfect peste cele transparente

...
Rolete casetate avangard

Roletele casetate Avangard sunt sisteme de umbrire care se monteaza la interiorul ferestrelor. Camerele vor fi luminate in functie de tipul materialului ales.

Sunt foarte practice si pot fi comandate in varianta preferata: cu material opac (care nu permit deloc luminii sa patrunda in interior atunci cand sunt coborate), semiopace (care permit luminii sa patrunda partial atunci cand sunt coborate) sau transparente (care permit cel mai mare grad de luminozitate in interior atunci cand sunt coborate).

Sunt rezistente, caseta si profilele de ghidare fiind fabricate din aluminiu. Acest model de roleta textila se monteaza in tocul ferestrei. Roletele casetate avangard nu deterioreaza tamplaria, iar caseta nu blocheaza luminozitatea ferestrei.

Sunt perfecte pentru asigurarea umbrei optime in zilele caniculare de vara, pentru intimitate si pentru un aspect estetic deosebit

...
Rolete simple standard

Roletele simple standard se monteaza la interiorul ferestrelor si sunt considerate rolete clasice, fiind cele mai accesibile din punct de vedere calitate/pret. Umbresc optim si asigura intimitatea casei.

Roletele textile simple standard fac parte din categoria de sisteme moderne de umbrire. Sunt o varianta clasica a roletelor, fiind printre primele modele aparute pe piata. Au o structura simpla si functionala si, in acelasi timp, pastreaza linia eleganta a acestor sisteme de umbrire.

Un model special al acestor rolete este modelul Stella, care este cauciucat pe verso, blocand total lumina naturala. Astfel, atunci cand aceste rolete sunt coborate, camerele sunt complet intunecate.