Paflora Impex - Servicii ignifugare, termoprotectie si produse PSI Bucuresti

Ignifugare

Ignifugarea este procedeul prin care un material, in cazul nostru lemnul, este tratat cu substante care maresc rezistenta la foc, incetinesc propagarea focului si reduc emisia de fum. Ignifugarea este primul pas in tratarea lemnului, fiind o protectie pasiva la foc.

Tratarea poate fi facuta inainte ca lemnul sa fie folosit la constructii sau dupa ce constructia a fost realizata. Tratamentul poate fi facut prin imersare, pulverizare sau pensulare.

Lemnul din constructiile executate se trateaza prin pulverizare sau pensulare.

Servicii Ignifugare

Activitatea companiei in domeniul ignifugarii vizeaza tratarea suprafetelor lemnoase din exteriorul si interiorul constructiilor (case din lemn, poduri, sarpante, foisoare, pergole, lambriuri, alte suprafete lemnoase), precum si tratarea materialului textil.

Ignifugare – consta in tratarea materialelor combustibile cu substante specifice (ignifuge), care maresc rezistenta la foc a acestora.

Comercializam produse ignifuge dupa cum urmeaza:

- Produse ignifuge Romania- Produse ignifuge Germania

La solicitarea beneficiarului putem realiza si protectie insectofungicida (impotriva daunatorilor lemnului – cari, ciuperci, mucegai) a materialului lemnos. Ignifugarea este una din cerintele privind siguranta la foc, pentru imbunatatirea gradului de rezistenta la foc a unei cladiri. In calitate de specialisti, suntem in masura sa va recomandam cele mai bune solutii, personalizate in functie de locatie si materialul ce necesita a fi ignifugat/tratat.

Consideram ca experienta de peste 30 de ani in aceaste activitati, precum si sistemul de management integrat in conformitate cu cerintele standardelor SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015 si ale specificatiei ISO 45001:2018 pe care l-am implementat si il mentinem in compania noastra ofera garantia calitatii lucrarilor executate, dar si a interesului pe care il avem pentru protejarea mediului inconjurator, a sanatatii angajatilor si partenerilor nostri.

Galerie foto
  • ...