Paflora Impex - Servicii ignifugare, termoprotectie si produse PSI Bucuresti

Deratizare

Deratizare – Suntem specialisti in prestarea serviciilor de deratizare, experienta acumulata in cei peste 30 de ani de activitate ne-a ajutat sa devenim un lider in domeniu.

Dispunem de certificarile si autorizatiile necesare desfasurarii acestei activitati, precum si de personal calificat, gata de a interveni pentru rezolvarea problemelor legate de prezenta rozatoarelor.

Metodele utilizate au la baza experienta proprie a companiei noastre, in concordanta cu cerintele legale europene.

Consideram ca sistemul de management integrat calitate-mediu-sanatate si securitate ocupationala pe care l-am implementat si il mentinem reprezinta o garantie a calitatii serviciilor pe care compania noastra le ofera, in conditii de siguranta atat in ceea ce priveste sanatatea angajatilor si partenerilor, cat si in ceea ce priveste mediul inconjurator.

Cum se efectueaza deratizarea?

In tratamentele de deratizare metoda pe care o aplicam consta in amplasarea de statii de intoxicare, respectand metodologia de lucru si specificul spatiului de tratat.

Statiile de intoxicare pot fi:

- Statii de intoxicare mecanice – prevazute cu un sistem ce permite ca rozatorul, o data intrat in statia de intoxicare, sa ramana captiv in aceasta;- Statii de intoxicare cu banda adeziva – reprezinta cutii din PVC, carton, ce au in interiorul lor o banda cu lipici ce contine un adeziv atractant pentru soareci.- Statii de intoxicare din PVC sau carton cerat in care se amplaseaza momeli cu raticid.

Galerie foto
  • ...