Paflora Impex - Servicii ignifugare, termoprotectie si produse PSI Bucuresti

Tratament termic Thermonox

Combaterea non toxica a daunatorilor prin procedura de tratament termic ThermoNox

Tratamentul termic ThermoNox are ca principiu tratamentul pe baza de caldura, unde toate insectele (in toate etapele de dezvoltare) sunt distruse datorita coagularii proteinelor din corpul acestora. Insectele nu sunt capabile sa-si reduca temperatura corporala prin transpiratie sau respiratie.

Temperatura in spatiul tratat se ridica la aproximativ 50°C-55°C prin controlarea automata a aparatului ThermoNox, in functie de tipul de insecte, precum si de spatiul in care se face tratamentul.

Timpul estimat pentru un tratament termic prin procedeul ThermoNox variaza intre 48-72 h, dar poate fi si mai scazut in cazul in care spatiul sau obiectul care va fi supus tratamentului permit acest lucru.

Tratamentul termic prin procedeul ThermoNox se poate aplica pt combaterea tuturor tipurilor de insecte, inclusiv pentru combaterea daunatorilor din lemn si derivate din lemn.

Avantajele procedeului ThermoNox:

- Fara substante chimice;- Functioneaza fara reziduuri sau mirosuri;- 100% efect letal pt insecta adulta, nimfa si oua printr-un singur tratament;- Nedezvoltarea rezistentei la tratament;- Penetrarea in cele mai profunde crapaturi care, prin alte tratamente nu s-ar putea realiza;- Singurul produs care nu ia foc in contact cu produse inflamabile;- Tratamentul nu produce daune, deoarece spatiul este incalzit progresiv la temperatura de 50°C - 55°C;- Multi ani de dezvoltare si îmbunatatire a cuptorului termic de dezinsectie ThermoNox (toate certificarile si examinarile curente au fost îndeplinite)

ATENTIE ! Functionarea aparatului depinde de o sursa de alimentare trifazata (380V) si necesita o priza care este dotata cu o siguranta de cel putin 32A.

Suntem singura companie abilitata de producatorul ThermoNox GmbH (Germania) sa efectueze tratamente specifice prin procedura tratament termic pe teritoriul Romaniei.

Galerie foto
  • ...