Paflora Impex - Servicii ignifugare, termoprotectie si produse PSI Bucuresti

Aparate impotriva daunatorilor

Aparate ecologice pentru combaterea insectelor si rozatoarelor

   Aparate pentru combaterea insectelor zburatoare

Va oferim o gama larga de aparate, moderne, fiabile, ecologice, cu design deosebit, adecvate pentru orice tip de spatiu : locuinte personale, societati cu profil alimentar, fabrici, depozite alimentare / nonalimentare, etc.

Aparatele sunt prezente in 2 categorii:- Aparate cu grila electrica pentru combaterea insectelor zburatoare – Pentru mai multe detalii despre aceste aparate click aici.- Aparate cu placa adeziva impotriva insectelor zburatoare 

  Aparate destinate combaterii rozatoarelor

Soarecii si sobolanii pot fi alungati cu ajutorul aparatelor ce emit ultrasunete in frecventa ce deranjeaza sistemul nervos si auditiv al rozatoarelor. Ultrasunetele emise nu deranjeaza omul sau animalele domestice, dar prin actiunea lor obliga soarecii si sobolanii sa plece din aria de actiune a ultrasunetelor.

 Aparate impotriva pasarilor

Aparatul se bazeaza pe principiul redarii trilurilor de vanatoare ale pasarilor pradatoare (vultur, bufnita, soim) pentru a tine la distanta specii precum randunelele, porumbeii, graurii, ciorile, vrabiile si alte specii de pasari.

 Aparate impotriva cainilor, pisicilor

Aceste aparate emit doua niveluri de unde sonore, ultrasunete care sunt auzite doar de caini pentru a stopa actiunile si comportamenentele de nedorit, ca si sapatul/scormonitul, muscatul, latratul si altele.

Galerie foto
  • ...