Paflora Impex - Servicii ignifugare, termoprotectie si produse PSI Bucuresti

Intretinere aer conditionat

Igienizare si curatare aer conditionat Bucuresti

Una dintre cele mai bune modalitati de a va asigura ca aerul din casa dvs. este curat, se realizeaza prin igienizarea si curatarea aparatelor de aer conditionat. Neglijarea igienizarii aparatului de aer conditionat poate duce la riscuri serioase legate de alergii si ASM.

Verificare aer conditionat Bucuresti

Verificare aer conditionat Bucuresti – Pentru a fi sigur ca aparatul tau de aer conditionat va functiona in parametri normali, la fiecare schimbare de sezon si pentru a fi sigur ca te poti folosi de el pe o perioada cat mai lunga de timp, recomandam ca el sa fie verificat periodic, cel putin bianual.

Pentru a fi mentinuta performanta aparatelor de aer conditionat este necesara verificarea periodica a acestora.

Una dintre cele mai des intalnite operatiuni de service pentru aerul conditionat este reincarcarea cu agent frigorific. Dispunem de echipamente necesare pentru acest gen de interventie, astfel reincarcarea cu freon o executam in prezenta dvs . De asemenea, curatarea aerului conditionat, respectiv a evaporatorului, condensatorului sau tavii de condens are scopul de a mentine buna functionare a aparatului de aer conditionat. Aceste operatiuni sunt efectuate de personalul nostru calificat. Pentru ca aparatul tau de aer conditionat sa functioneze la cele mai bune standarde este necesara curatarea periodica a filtrelor de interior.

Mentenanta aer conditionat Bucuresti

Oferim servicii de mentenanta/reparatii aer conditionat in Bucuresti si zonele limitrofe, luand in calcul mai multi factori (model, BTU, spatiul in care este amplasat, etc). Mentenanta periodica si service-ul aparatelor de aer conditionat se pot face in baza unui contract ce se poate negocia in functie de numarul de echipamente de aer conditionat pe care le detineti.

Galerie foto