Holver Romania - Placi decorative, parchet si usi din lemn, Bucuresti

Servicii de prelucrare a placilor la HOLVER

Servicii de prelucrare a placilor la HOLVER

HOLVER va ofera o gama variata de servicii de prelucrare a lemnului si a materialelor lemnoase.

Serviciile de taiere si cantuire împreuna cu posibilitatea de a va livra marfa în locatia firmei dumneavoastra, asigura un timp foarte scurt de onorare a comenzilor.

Profitati si dumneavoastra de avantajele serviciilor oferite de HOLVER:

  • prelucrare fara riscuri
  • transparenta costurilor
  • capacitatea mare de prelucrare pe termen scurt 

în toate punctele noastre de lucru din Brasov, Timisoara, Cluj, Bucuresti, Constanta si Iasi va oferim servicii de taiere si cantuire cu utilaje moderne de ultima generatie.

Calitatea superioara a pieselor rezultate este asigurata de manipularea cu ajutorul macaralelor pneumatice si a benzilor transportoare automate. 

Serviciile de taiere oferite de HOLVER acopera gama completa de produse din categoria placi de la PAL brut si melaminat, pâna la placaj, placi din lemn masiv sau placi compacte. Pentru o identificare ulterioara usoara toate piesele sunt etichetate. 

Cantuirea se realizeaza cu adeziv termofuzibil de înalta calitate pe baza de polimeri de etilen-acetat de vinil (EVA), fiecare piesa fiind automat prefrezata la grosimea cantului. Prelucrarea cantului se face prin tesire sau rotunjire (pentru grosimi > 0,8 mm). La final piesele sunt finisate cu perii de pâsla pentru a obtine un cant perfect.

Servicii de prelucrare a lemnuluiDebitareProfitati de serviciul de debitare pentru a avea piesele dumneavoastra finisate.CantuireServicii complete de debitare si cantuire ce completeaza elementele de placi debitate cu canturile corespunzatoare.Îmbinare furnirPentru productia de mobilier sau alte intrebuintari, va punem la dispozitie furnir îmbinat.

Galerie foto
  • ...