Holver Romania - Placi decorative, parchet si usi din lemn, Bucuresti

Placi constructii - Placi din lemn masiv

Placi din lemn masiv.Avantajele placilor multistratificate

Placile din lemn masiv devin o alternativa din ce în ce mai însemnata la alte materiale din lemn, fie ca sunt utilizate pentru finisaje interioare de înalta calitate, pentru productia de mobilier sau sunt folosite în domeniul constructiilor. Placile masive unistratificate, triplustratificate sau multistratificate pot fi usor prelucrate si îndeplinesc toate cerintele estetice si tehnice:

  • Lamelele atent sortate ofera garantia împotriva fisurilor si redau o imagine frumoasa a lemnului, bine echilibrata.
  • Sunt posibile diverse prelucrari speciale.
  • Adezivul ecologic pastreaza toate proprietatile bune, naturale ale lemnului si în plus, îl face mai stabil si mai rezistent.  

Toata gama de placi pentru constructii si industrie.

Fie privit dintr-o perspectiva economica sau din punctul de vedere al mediului, studiile internationale garanteaza constructiilor din lemn un viitor stralucit.

Lemnul are, dintre toate materialele de constructie, cel mai bun raport între greutate si forta portanta. Astfel  se pot realiza constructii din lemn chiar si în zone mai dificile, cum ar fi pe un versant de munte, dar se pot pune în aplicare, de exemplu, si la structurile pentru acoperis. Acesta este, totodata, materialul de constructii ales cel mai frecvent pentru casele cu un consum redus de energie sau a caselor pasive. Dar nu se foloseste numai pentru constructia caselor, este utilizat chiar si pentru fatade si pentru designul de interior: de la mobilier pâna la compartimentari, acopera toata gama.

 

Panouri / Placi stratificate. Beneficii multiple

Placi din lemn masiv unistratificatePlacile din lemn masiv unistratificate si-au stabilit o pozitie ferma, deoarece pleaca de la cele mai bune premise pentru o finisare de înalta calitate. Aceasta placa încleiata din lemn consta în rularea continua si în paralel, pe latura longitudinala, a baghetelor masive din aceeasi specie de lemn.

Placi din lemn masiv multistratificatePlacile din lemn masiv multistratificate sunt formate din trei straturi, acestea fiind realizate din lamele de lemn lipite împreuna. Cele doua straturi de acoperire sunt dispuse în unghiuri drepte fata de orientarea fibrelor stratului de mijloc si lipite de acesta. Datorita lipirii în cruce, umflarea si contragerea placilor este redusa.

 

Galerie foto
  • ...