Holver Romania - Placi decorative, parchet si usi din lemn, Bucuresti

Lemn pentru constructii.

Lemn pentru constructii.

Structuri viabile si consultanta pe masura.

La HOLVER clientii pot gasi atât materiile prime pentru constructii cât si consultanta de specialitate necesara. De la materiale de constructie certificate, cum ar fi grinzile BSH / KVH / DUO / TRIO sau placile lamelate din lemn masiv ( BBS / CLT ), fatade decorative pâna la materiale izolatoare ecologice pentru un mediu de viata confortabil - aici veti gasi toate produsele de constructie din lemn.

Consultanta inclusa

Cherestea, placi OSB, placi lamelate din lemn masiv - materialele de constructie din lemn sunt variate. HOLVER ofera pe lânga materiile prime si cunostintele pentru utilizarea si implementarea acestora. Noi nu am fost niciodata doar un distribuitor, ci am cautat sa venim în sprijinul clientilor nostri si din punct de vedere tehnic. În acest sens gradul de prefabricare a elementelor este definit împreuna cu clientii iar apoi lemnul este furnizat în mod corespunzator conform cerintelor.

 

Personalul specializat- un plus de la Holver

În fiecare filiala, veti gasi personal specializat în lemnul de constructie si nu numai - iar acestia nu sunt doar vânzatori, ci specialisti sau absolventi de universitati de profil. Noi ne vedem ca un punct de referinta între industria lemnului si prelucratorii de materiale lemnoase. Sprijinul nostru începe înca din faza de ofertare a produselor pâna la finalizarea proiectului  - astfel ne ajutam clientii iar oferta noastra este competitiva atât calitativ cât si din punct de vedere al costurilor.

Astfel, Holver combina avantajele unui comerciant a produselor din lemn, cu un sortiment variat de articole în stoc si cu îndrumarea de specialitate necesara clientilor nostri.

Cunostintele viabile pentru clientii comerciali 

-Produs potrivit / formatul potrivit în conformitate cu cerinta dumneavoastra-Asistenta tehnica pentru planificare si preanaliza statica structurala-Gama cuprinzatoare, de la materiale de constructie, materiale de izolare si accesorii-Consultanta si asistenta pe scara larga  Nu doar produsul este important... … ci, de asemenea si cine îl furnizeaza: nu doar lemnul si produsele din lemn trebuie sa fie viabile, ci si încrederea dumneavoastra în noi. Cateva întrebuintari ale placilor lamelate din lemn masiv se pot vedea în fotografiile de mai jos …

Galerie foto
  • ...