Holver Romania - Placi decorative, parchet si usi din lemn, Bucuresti

Parchet si accesorii

Deveniti designeri de interior

  • La un click distanta de design-ul perfect. Aveti posibilitatea de a alege încaperea adecvata la care sa adaptati podeaua dorita, având astfel, într-o secunda,  în fata dvs., ambianta caminului sau a spatiului de interes.
  • Studioul virtual Holver va ofera si posibilitatea de a compara produse, variante de decoruri sau esente.
  • Într-o lume în care timpul este cea mai pretioasa resursa, studioul de podele Holver vine în sprijinul dorintelor Dvs.

De asemenea, consultantii Holver va stau la dispozitie pentru a va oferi cea mai buna solutie pentru dorintele dumneavoastra. Showroom-urile Holver, prezente în toata tara, va pot oferi detalii suplimentare, astfel încât sa alegeti cu usurinta varianta cea mai potrivita cerintelor avute.

tât de versatil. Ca natura însasi.

Lemnul este mai mult decât un material elastic, pe care se paseste în mod placut. Acesta emana caldura, transforma o casa într-un camin confortabil si se adapteaza foarte usor la nevoile locuitorilor sai : rezistent în camera copilului, practic în bucatarie sau elegant si confortabil în camera de zi. Acesta surprinde chiar si expertii cu versatilitatea, câstigându-si titlul de maestru al transformarilor.

Fiind un produs natural, lemnul este biodegradabil, igienic si anti-alergic. Mai mult, prezinta excelente proprietati de izolare termica si fonica.

 

Datorita diferitelor tipuri de lemn si modele, cu ajutorul parchetului se poate crea o ambianta complet diferita. Chiar si prin diversele tratamente aplicate suprafetelor – ceruire, uleiere, etansare – rezulta modele diferite de podea, lasând astfel libertatea de a crea pardoseli unice, indiferent de cerinte.

Veti pasi pe ea …Gama de pardoseli Holver prezinta o paleta impresionanta de podele atât sub marca proprie „Eurowood”, cat si a altor producatori internationali de renume, completând astfel colectia de produse disponibile pentru dumneavoastra: pornind de la esente de stejar, la cele de frasin deschis, pâna la cel de nuc de culoare închisa, ajungând la o gama larga si în ceea ce priveste structura produselor: parchet multi- stratificat, masiv sau laminat în variante de sortari si design-uri diferite: rustic sau noblesse, classic pâna la  „FISHbone”.

Pe scurt, la noi gasiti pardoseala potrivita oricarui stil de viata si pe masura oricarei  exigente. În plus, gama este completata si de o serie de accesorii potrivite: plinte, izolatii împotriva zgomotelor de impact si produse pentru întretinere.

 

Galerie foto
  • ...