Holver Romania - Placi decorative, parchet si usi din lemn, Bucuresti

Placi design DuPont

Lasati-va frâu liber imaginatiei! Cu DuPont™ Corian®, aproape totul este posibil - este materialul ideal pentru ideile individuale de design.

Viziunea devine realitateAcest material cu suprafata solida, utilizat pentru designul de interior si exterior este disponibil în peste 100 de culori, existând posibilitatea chiar si de a crea culori personalizate! DuPont™ Corian® poate fi modelat, astfel putând fi realizate o varietate de structuri si modele. Acesta poate fi slefuit si taiat cu instrumente de prelucrare a lemnului. Este posibila prelucrarea termica tridimensionala sau se pot realiza insertii - posibilitatile sunt aproape nelimitate.

Estetic si extrem de durabilAcest material mineral acrilic este folosit atât pentru spatiile rezidentiale, precum si pentru sectorul comercial, de la hoteluri la gastronomie pâna la serviciile medicale, de la constructia unui magazin pâna la constructiile navale.

Cu DuPont™ Corian® obiectele de mari dimensiuni pot fi realizate fara îmbinari vizibile. Materialul solid poate fi usor combinat cu alte materiale, cum ar fi gresie, inox, lemn, granit si sticla. 

DuPont™ Corian® se preteaza în aceeasi masura aplicatiilor verticale cât si celor orizontale, de altfel este utilizat si pentru mobilier, pentru instalatii de lumina sau ca un nou look pentru fatade ... Lista posibilelor aplicatii creste pe zi ce trece.

Placile în relief - 3D stabilesc standarde noi.

Aceste placi în relief - 3D sunt deja fascinante: atrag o varietate de forme si materiale remarcabile, lucru care face apel la designul creativ si la idei inovatoare de design. 

Optiunile de design? Practic nelimitate„Virtuell® 3D-Reliefplatten“ sunt panouri realizate din diferite materiale, care sunt prevazute cu structuri în relief personalizate si finisaje de calitate. Varietatea de reliefuri standard permit proiectarea subtila a structurilor, ajungând chiar la o forma organica. Fiecare placa în relief - 3D impresioneaza prin calitatea sa foarte ridicata. Aceste placi speciale 3D se gasesc exclusiv la Holver.

Detalii interesante despre gama noastra

  • 9 suprafete diferite, iar fiecare dintre acestea este disponibila imediat.
  • Disponibile în format 2790 x 930 mm cu chit de umplere alb.
  • Adâncimea redusa de taiere si de structura sa ingenioasa.

 

Galerie foto
  • ...