Holver Romania - Placi decorative, parchet si usi din lemn, Bucuresti

Furnir si cherestea

Toate tipurile de furnir disponibile în câteva secunde.Mobilier, bijuterii, carti - toate pot fi comandate de pe internet de ani de zile. Iar în curând poate fi comandat si furnirul, la nivel mondial, doar printr-un clic.  O echipa buna: Traditia si inovatia Frischeis va introdce, prin „Veneer-World“, primul magazin online cu imagini de o înalta rezolutie a pachetelor de furnir: în loc de a parcurge drumul pâna la dealer, acum vine depozitul la client.Întregul sortiment se va putea vizualiza chiar de la domiciliu, ulterior fiind posibila comandarea direct de pe internet, zilnic, 24 de ore din 24. Oriunde ai fi - Veneer World este cu tine: kilometri parcursi pe drum, e-mailurile cu imagini de mari dimensiuni atasate si perioadele lungi de download, apartin acum trecutului, astfel economisindu-se foarte mult din timp. Informatiile aflate în pachetele on-lineÎn plus fata de modul simplu în care va putea fi comandat furnirul, a fost creat în acelasi timp si un instrument unic de prezentare pentru tâmplari si arhitecti: acestia se pot cufunda în lumea digitala a furnirelor si vor putea selecta suprafetele dorite. Veneer WorldCherestea.Etape elaborate pentru succes.

În spatele nostru stau zeci de ani de experienta: de mai bine de 65 ani, Grupul Frischeis se ocupa de afacerile internationale cu cherestea.  Echipa noastra de profesionisti alege cu mare grija lemnul cel mai potrivit pentru clientii nostri si perfect adaptat nevoilor acestora.

Ca un furnizor complet de cherestea, Frischeis are acces direct la cele mai importante piete internationale de achizitii, astfel cumpara lemnul din cele mai bune zone de crestere din Europa si importa cherestea de calitate de la parteneri cu renume din toata lumea.

Suntem de la început alaturiGrupul Frischeis si-a pozitionat mereu unitatile de productie aproape de locatiile unde se regasesc cele mai abundente resurse forestiere. Noi alcatuim lantul de valori începând de la lemnul rotund din padure, productia ce are loc în fabricile noastre si pâna la vânzare. Distantele scurte aduc cherestelei, de asemenea, avantaje de cost, care ulterior se reflecta într-un mod atractiv în preturile de vânzare.

Specialitatea noastra? Competenta în materie de lemn la cel mai înalt nivel …Lemnul importat este depozitat în propriul nostru depozit din Trieste (Italia), acesta fiind întotdeauna pregatit pentru o livrare imediata. O gama larga de lemn european si larice siberian, sunt în orice moment disponibile si în depozitul din St.Marein / Steiermark (Austria).

Mai mult decât atât, în fabrica noastra, J.F.Furnir, din Brasov, România, sunt prelucrate specii de lemn din cele mai bune regiuni de crestere din Europa, fapt ce poate fi recunoscut prin calitatea exceptionala a stejarului românesc, a frasinului, fagului, ciresului si artarului. Pe lânga posibilitatea de uscare a materialelor lemnoase, HOLVER, la cerere, poate oferi clientilor atât cherestea cu dimensiuni fixe precum si cu dimensiuni speciale, de la cherestea netivita pâna la profile finisate de terasa.

Lucrurile deosebite sunt ceva firesc pentru noiHolver ofera posibilitatea livrarilor rapide din stoc catre clienti. Pentru orice solicitare speciala puteti apela cu încredere la Holver, noi putem oferi materiale lemnoase pentru utilizari variate, începând de la cherestea pentru instrumente muzicale si pâna la grinzi pentru constructii..Cei 65 de ani de experienta pe piata si competenta în ceea ce priveste lemnul reprezinta un beneficiu pentru clientii nostri …

Cherestea

Galerie foto
  • ...