Flusim Solutions - Infiintari si modificari acte firma, Bucuresti

Recuperare salarii

În câmpul muncii pot exista situatii în care angajatorul poate refuza sa-i ofere angajatului salariul cuvenit. Acest lucru se poate întâmpla din mai motive, printre care falimentul sau pur si simplu situatia financiara greoaie a firmei.

Pentru aceasta problema exista o solutie si anume cea de recuperare salarii, prin care angajatul poate sa demareze proceduri legale pentru a obliga angajatorul sa îi achite sumele restante. Acest lucru se poate realiza si prin chemarea în judecata la tribunalul din raza de domiciliu.

Compania noastra te poate ajuta cu servicii de recuperare salarii în Bucuresti, indiferent de tipul de contract pe care îl ai cu angajatorul tau. Pentru mai multe detalii despre cum te putem ajuta poti citi informatiile din aceasta pagina. Ulterior ne poti contacta pentru detalii suplimentare sau pentru a începe o colaborare în acest sens.

 PENTRU CE DREPTURI SALARIALE POTI SOLICITA RECUPERAREA

Exista mai multe feluri de drepturi salariale pe care un angajat le poate primi si pe care le poate solicita pentru recuperarea acestora de la angajatorul care nu îi mai ofera drepturile care i se cuvin conform contractului de munca sau a altor anexe aferente acestuia. Astfel, poti solicita pe lânga recuperarea salariilor, a drepturilor banesti lunare care se ofera în contul bancar sau numerar si pentru recuperarea contravalorii bonurilor de masa, a concediilor de odihna neefectuate, a diurnei, etc.

Orice angajat are dreptul de a-si primi remuneratia pentru care a prestat serviciile si pentru care a semnat un contract. Compania noastra colaboreaza cu juristi si avocati cu experienta în domeniu si care va pot ajuta cu recuperarea salariilor în Bucuresti.

 MOTIVELE PENTRU CARE SA ALEGI COMPANIA NOASTRA PENTRU RECUPERARE SALARII

Este important sa stii ca te poti baza pe o companie specializata în domeniul dreptului societar, în litigii comerciale, dreptul muncii sau protectiei datelor cu caracter personal. Recuperarea salariilor este unul dintre domeniile care ne preocupa, mai ales ca exista numeroase situatii în care angajatii apeleaza la instante de judecata pentru acest tip de disputa. Câteva motive pentru care sa apelati la noi pentru a va ajuta cu recuperarea drepturilor salariale:

  • Cunoastem legislatia si suntem la curent cu schimbarile legale în ceea ce priveste dreptul de a recupera salariul de la un angajator
  • Te putem reprezenta în fata instantelor pentru a putea sa îti exerciti dreptul de a-ti cere drepturile cuvenite
  • Tratam cu seriozitate si profesionalism orice solicitare legata de domeniul muncii
  • Oferim solutii personalizate în functie de situatia în care te afli legat de recuperarea salariului

Pe scurt, suntem pregatiti sa te ajutam într-un mod rapid cu întocmirea documentatiei necesare în vederea obtinerii salariilor cuvenite. Nu lasa timpul sa treaca si actioneaza legal daca angajatorul nu mai este dispus sa-ti ofere salariul. Compania noastra ofera servicii de recuperari salarii în Bucuresti.

 LUCRURI IMPORTANTE DE STIUT DESPRE RECUPERAREA SALARIILOR

Pentru a putea sa demarezi procedura în vederea recuperarea salariilor este important sa cunosti cât mai multe aspectele legale pentru a te ajuta de acestea în procedura demarata. Asadar este bine sa stii urmatoarele lucruri:

  • Orice angajat cu contract de munca sau orice alta forma de prestare servicii are dreptul la salariu si la beneficiile banesti în urma muncii depuse
  • Dreptul la salariu ramane valabil chiar daca ai fost concediat sau ti-ai dat demisia
  • Salariul poate fi recuperat chiar daca firma la care ai lucrat a intrat în faliment
  • Exista o legislatie în vigoare care le permite angajatilor sa actioneze în instanta în vederea recuperarii salarilor care le sunt cuvenite
Galerie foto
  • ...