Flusim Solutions - Infiintari si modificari acte firma, Bucuresti

Infiintare/desfiintare punct de lucru

Servicii de consultanta profesionale

Vrei sa-ti deschizi o noua locatie pentru business-ul tau? Sau vrei sa-ti desfiintezi actualul punct de lucru? Esti în locul potrivit. Noi te putem ajuta cu demararea acestei proceduri de înfiintare/desfiintare punct de lucru în Bucuresti sau Ilfov.

Suntem o firma cu o experienta vasta în înfiintarea, modificarea sau radierea societatilor comerciale, precum si în asistarea si reprezentarea clientilor în disputele comerciale, în fata instantelor de judecata si a altor organisme judiciare.

Ce trebuie tu sa faci? Sa ne pui la dispozitie toate actele si informatiile necesare pentru înfiintarea/desfiintarea punctului de lucru, în functie de dorintele tale. Noi îti vom crea un plan de actiune pentru a realiza cerinta în cel mai scurt timp posibil.

 ÎNFIINTARE/DESFIINTARE PUNCT DE LUCRU – DE CE SA APELEZI LA NOI

Dupa mai multi ani de experienta în domeniu ne-am format o echipa completa de juristi si avocati care te pot consilia cu profesionalism pentru înfiintarea/desfiintarea unui punct de lucru. Apelând la serviciile pe care le oferim câstigi timp si ai siguranta ca procedurile se desfasoara corespunzator.

Iata ce ne recomanda ca parteneri de încredere pentru înfiintare/desfiintare punct de lucru în Bucuresti sau Ilfov:

  • Asiguram consiliere profesionala de calitate pe tot parcursul actiunii;
  • Te vom ajuta sa redactezi în timp cât mai scurt si corespunzator toate actele si ne vom ocupa de demersurile necesare pentru înfiintare/desfiintarea punct de lucru;
  • Preturile pe care le practicam sunt oneste si corect calculate în concordanta cu situatia;
  • Pentru ca stim exact cum trebuie redactate documentele, unde trebuie depuse si înregistrate, procedura de înfiintare/desfiintare punct de lucru se va finaliza în cel mai scurt timp;
  • Dispunem întotdeauna de personalul necesar pentru a putea prelua cu profesionalism si timp foarte scurt toate solicitarile, deci nu va trebui sa astepti.
  • Te reprezentam în fata Registrului Comertului si ne ocupam de toate demersurile necesare.
  • Buna comunicare cu clientii este punctul cheie al firmei noastre, si de aceea, pâna nu vom avea aprobarea tuturor punctelor din partea ta nu vom demara procesul.

 CONSULTANTA ÎNFIINTARE/DESFIINTARE PUNCT DE LUCRU

Societatile comerciale pot deschide mai multe puncte de lucru. Acest lucru se poate realiza în momentul înfiintarii firmei, dar si dupa aceea. Înfiintarea/desfiintarea unui punct de lucru necesita înregistrarea unei mentiuni la Registrul Comertului si, în speta, autorizarea punctelor de lucru.

Dupa eliberarea documentelor necesare de lucru de catre Registrul Comertului, urmeaza declararea înfiintarii/desfiintarii punctului de lucru la Administratia Financiara. De asemenea, în cazul desfiintarii unui punct de lucru trebuie demarata si procedura de dezinstalare a casei de marcat de la locatia închisa.

Dupa mai multi ani de activitate avem la activ mai multe proceduri de înfiintare/desfiintare punct de lucru finalizate si stim exact ce implica fiecare etapa. De asemenea, suntem familiarizati cu birocratia si nu vom întâmpina problema dosarelor care nu au fost realizate corespunzator, câstigând timp valoros pentru clientii nostri.

Mai mult, suntem la curent cu ultimele modificari legislative, termenele limita care trebuie respectate pentru a nu fi pasibil de amenda, modul în care trebuie redactate dosarele si actele, unde trebuie depuse si înregistrate si multe alte detalii. Apelând la serviciile noastre de înfiintare/desfiintare punct de lucru ai garantia ca procedura se va desfasura corespunzator si în timp util.

 ÎNFIINTARE/DESFIINTARE PUNCT DE LUCRU – ASPECTE DIVERSE

  • Punctul de lucru al unei firme este locul în care aceasta îsi desfasoara activitatea. Spre deosebire de sediul social, punctul de lucru este optional. Activitatea se poate desfasura si din sediul social, iar punctul de lucru poate fi privit ca o extindere a afacerii.
  • Înfiintarea unui punct de lucru se poate realiza în orice moment – nu exista reglementari în aceasta directie.
  • Daca locatia punctului de lucru se afla într-un spatiu rezidential, cum ar fi un bloc cu apartamente, vei avea nevoie de acordul vecinilor si a Asociatiei de Proprietari.
  • La înfiintarea unui punct de lucru este necesara achitarea unor taxe pentru înregistrarea la Registrul Comertului.
  • Daca dosarul a fost corect întocmit, înfiintarea/desfiintarea unui punct de lucru este o procedura rapida.  
Galerie foto
  • ...