Flusim Solutions - Infiintari si modificari acte firma, Bucuresti

Majorare/micsoare capital social

onsultanta juridica profesionala pentru majorare/micsorare capital

Majorarea/Micsorarea capitalului social se refera la bunurile sau sumele de bani cu care contribuie asociatii la înfiintarea unei companii. Aceasta se poate face prin diferite modalitati, si anume: aport de capital, aport de numerar, aport în natura, majorare de capital sau micsorare de capital.

Suntem o firma cu experienta în procedurile de majorare/micsorare capital social în Bucuresti si Ilfov. Te ajutam sa redactezi actele necesare pentru modificarea capitalului social, pregatim dosarul de depunere pentru O.N.R.C., depunem actele la Registrul Comertului, iar apoi îti oferim dovada înregistrarii. Totodata, oferim consultanta si sustinere clientilor nostri, mai ales în cazurile în care este necesar adaugarea altor acte. În plus, daca doresti, te putem asista pe toata perioada desfasurarii procedurii.

 DE CE SA APELEZI LA NOI PENTRU MAJORARE/MICSORARE CAPITAL SOCIAL ÎN BUCURESTI SI ILFOV

Echipa noastra este completa si se bazeaza pe avocati si juristi experimentati în proceduri de majorare/micsorare capital social. Apelând la serviciile profesionale pe care le oferim, vei câstiga timp, având totodata siguranta ca totul se desfasoara în cele mai bune conditii si în timp optim.

Iata de ce merita sa apelezi la noi:

  • Stim exact cum trebuie demarate actiunile de majorare/micsorare capital social, ce acte sunt necesare, cum trebuie redactate, unde se depun si de ce termene este vorba.
  • Îti vom asigura consiliere profesionala de calitate pe durata întregului proces.
  • Practicam preturi oneste, corect calculate în functie de situatie.
  • Pentru a putea prelua si realiza procedurile în cele mai scurte termene, ne-am asigurat o echipa de specialisti cu experienta în domeniu.
  • Noi ne vom ocupa de realizarea integrala a documentelor si, totodata, te vom reprezenta în fata Registrului Comertului.
  • Datorita faptului ca actele si documentele sunt redactate corespunzator, îti putem garanta ca nu vor exista prelungiri si termene defazate din aceste cauze.

 CONSULTANTA MAJORARE/MICSORARE CAPITAL SOCIAL ÎN BUCURESTI SAU ILFOV

Prin capital social se întelege contributia în bunuri sau în numerar adusa în firma de catre asociati, înca din momentul înfiintarii acesteia. Capital social nu mai este obligatoriu în cazul SRL-ului însa existenta acestuia poate fi privit ca o garantie a solvabilitatii societatii. Asociatii pot hotarâ marirea/micsorarea capitalului social în orice moment, iar acest lucru se poate face prin procedee diverse: aport crescut în bani sau bunuri, cresterea valorii nominale a partilor sociale, încorporarea rezervelor firmei, conversia unor creante, etc.

Stim ce poate însemna birocratia pentru o persoana care nu lucreaza în domeniul si cât de complicate pot deveni lucrurile daca documentele si dosarul nu sunt realizate corespunzator. Dupa mai multi ani de activitate, avem la activ finalizate multe proceduri de majorare/micsorare capital social si stim exact fiecare etapa.

Suntem la curent cu toate modificarile legislative, stim ce acte sunt necesare, cum se redacteaza corect, unde trebuie depuse si înregistrate si multe alte detalii. Pentru a nu compromite din start procedura, putem asigura consultanta pentru majorare/micsorare capital social profesionala si de calitate în Bucuresti si Ilfov. În acest mod, clientii nostri câstiga timp si, totodata, au garantia efectuarii rapide si corecte a modificarilor.

 MAJORAREA/MICSORAREA CAPITALULUI SOCIAL – ASPECTE DIVERSE

  • Majorarea capitalului social poate fi atacata de terti abia dupa înregistrarea la Registrul Comertului.
  • Actele necesare pentru majorarea capitalului social trebuie înregistrate în maxim 15 zile de la semnare.
  • Dupa trecerea a doua luni de la publicarea Hotarârii AGA în Monitorul Oficial se poate efectua reducerea capitalului social.
Galerie foto
  • ...