Flusim Solutions - Infiintari si modificari acte firma, Bucuresti

Operatiuni supuse inregistrarii Registrul Com

Consultanta profesionala de specialitate pentru firme

Societatile comerciale sunt adesea puse în situatia de a-si modifica actele, în functie de prevederile legale care se impun. Prin apelarea la o firma specializata în domeniul juridic, care colaboreaza cu juristi si avocati cu experienta, aceste aspecte nu creeaza probleme. Cu ajutorul acestora vei fi mereu cu actele la punct, asa cum se impune.

Indiferent de ce actiune ai de facut, operatiune care necesita înregistrare la RC, noi îti venim în sprijin si îti oferim consultanta de specialitate în Bucuresti si Ilfov. De asemenea, te putem asista pe toata durata procedurii, pentru a ne asigura ca rezultatele finale sunt cele dorite de tine.

 OPERATIUNI SUPUSE ÎNREGISTRARII LA RC – CE NE RECOMANDA CA PARTENERI DE ÎNCREDERE ÎN BUCURESTI SAU ILFOV

Indiferent de operatiunea supusa înregistrarii la RC pe care trebuie sa o realizezi în Bucuresti sau Ilfov, lucrurile pot fi coplesitoare si de lunga durata, daca nu stii de ce acte ai nevoie, cum trebuie redactate, ce taxe si prevederi legislative implica procedura, etc. Stim cât de complicate sunt hatisurile legislative si birocratia si te putem ajuta cu profesionalism.

Iata de ce merita sa colaborezi cu noi pentru aceasta procedura:

  • Avem experienta în domeniu si ne bazam pe o echipa completa de juristi, avocati si contabili pentru a demara si finaliza orice operatiune supusa înregistrarii la RC;
  • În functie de situatie, consultantii companiei noastre vor lucra, de asemenea, în strânsa colaborare cu partenerii nostri juridici (avocati) si vom acorda suport în rezilierea contractelor cu partenerii, clientii sau angajatii societatii tale.
  • Suntem întotdeauna la zi cu prevederile legale si fiscale si vom demara actiunile sub cele mai bune auspicii;
  • Ne vom ocupa de redactarea completa a documentelor necesare si te vom reprezenta în fata Registrului Comertului cu maxim de profesionalism;
  • Colaboram îndeaproape cu specialistii nostri contabili si fiscali, pentru a ne asigura ca sunt procesate toate declaratiile fiscale necesare;
  • Practicam preturi corecte si oneste si te ajutam sa câstigi timp valoros.

 CONSULTANTA OPERATIUNI SUPUSE ÎNREGISTRARII LA RC

Serviciile noastre sunt complete si se bazeaza pe o echipa completa si experimentata de juristi, avocati si economisti. De aceea, indiferent de ce operatiuni supuse înregistrarii la RC este vorba, putem sa îti oferim consultanta adecvata.

Indiferent de amploarea si complexitatea procedurii, ne poti contacta cu încredere pentru orice tip de operatiuni si mentiuni care necesita înregistrarea la RC. Astfel, suntem gata sa te ajutam pentru:

  • Actualizare date de identificare firma;
  • Obtinere de autorizare diverse activitati;
  • Extinderea obiectului de activitate a firmei;
  • Obtinere cod EUID;
  • Prelungirea duratei de functionare a unei societati;
  • Recodificarea obiectului de activitate;
  • Suspendare sau reluare activitate firma, etc.

 OPERATIUNI SUPUSE ÎNREGISTRARII LA RC – ACTE

Registrul Comertului este o institutie publica si, la cerere si contra unor taxe platite de solicitanti, elibereaza diverse copii autorizate ale înregistrarilor realizate în baza actelor depuse. Toate cererile sunt sustinute de dosare specifice, în functie de operatiunea supusa înregistrarii la RC, de certificate constatatoare.

Actele necesare pentru diverse operatiuni supuse înregistrarii la RC se pot depune sau cere prin corespondenta, în format electronic si transmitere online. Tarifele percepute pentru eliberarea de informatii de la RC sunt stabilite prin hotarâre guvernamentala.  

Galerie foto
  • ...