Flusim Solutions - Infiintari si modificari acte firma, Bucuresti

Modificare obiect activitate firma

Te-ai decis ca este momentul sa schimbi obiectul de activitate al firmei tale?

Fie ca este vorba despre o noua oportunitate aparuta sau pur si simplu este vorba despre alte situatii care te-au facut sa iei aceasta decizie, te putem ajuta cu servicii profesioniste de modificare obiect activitate firma Bucuresti. Suntem o companie de experti în domeniul juridic care se ocupa sa ajute firmele indiferent daca sunt SRL, PFA sau orice alta forma, în diferite procese care necesita schimbari.

Pentru ca modificarea obiectului de activitate sa nu fie o bataie de cap pentru antreprenori, firma noastra ofera servicii juridice menite sa asigure buna functionare a companiei acestora. Astfel, ne ocupam de toate actele firmei si tinem cont de normele legale în vigoare care se pot modifica periodic. Ne dorim sa oferim clientilor nostri o experienta placuta pentru companiile lor, chiar daca este vorba despre modificare obiect activitate firma Bucuresti.

În momentul în care îti înfiintezi o firma, trebuie sa-ti alegi un cod CAEN principal, prin care definesti activitatea companiei. Acest cod este înregistrat în certificatul de la Registrul Comertului, iar atunci când administratorii decid sa-si modifice obiectul de activitate, se va schimba si codul CAEN. Te ajutam cu servicii de modificarea obiectului de activitate pentru firme în Bucuresti sau Ilfov la preturi accesibile.

Te ajutam cu servicii pentru modificarea activitatii firmei tale si îti oferim consultanta în alegerea noului cod caen al activitatii principale. Vei putea întelege mai multe despre necesitate acestuia si tot procesul de schimbare, inclusiv în documentele firmei.

 SERVICII SCHIMBARE OBIECT DE ACTIVITATE PENTRU FIRMA ÎN BUCURESTI – CUM TE PUTEM AJUTA

Conform legii care este în vigoare orice firma înregistrata în România îsi poate schimba obiectul de activitate si codul caen. Este bine de stiut ca orice entitate juridica trebuie sa aiba un singur obiect de activitate principal – un cod caen si ulterior mai multe secundare. Daca îti doresti schimbarea acestor coduri caen sau pentru doar o parte, ne poti contacta si ne implicam în tot ce înseamna depunerea dosarului la Registrul Comertului pâna la modificarea finala.

Fiind o echipa de juristi, inclusiv avocati, specializati în domeniul dreptului societar, litigii comerciale, în domeniul protectiei datelor cu caracter personal si al securitatii informationale, ne ocupam cu redactarea si depunerea cererii la Registrul Comertului pentru modificare obiect activitate firma Bucuresti. Astfel, scopul nostru este sa te ajutam sa economisesti timp si bani, iar în acelasi timp sa îti îndeplinesti si cerintele.

Pe scurt, te putem ajuta cu urmatoarele servicii referitoare la modificarea obiectului de activitate al firmei în Bucuresti:

  • Redactarea actului modificator
  • Redactarea actului constitutiv actualizat
  • Întocmirea dosarului propriu-zis
  • Depunerea actelor la Registrul Comertului
  • Ridicarea documentelor de la Registrul Comertului
  • Consultanta gratuita pe toata perioada colaborarii

Ce este important de stiut este faptul ca daca esti decis sa modifici obiectul activitatii firmei tale, trebuie sa tii cont de prevederile în vigoare ale legii. Totodata o firma poate avea doar un singur obiect principal de activitate, un singur cod CAEN, dar mai multe obiective secundare nelimitate. Te ajutam cu tot ce presupune legislatia si îti oferim consultanta pe toata perioada de modificare obiect activitate firma.

 CE TIPURI DE MODIFICARE ACTIVITATE PENTRU FIRMA EXISTA

Exista mai multe tipuri de modificari pentru activitatea firmei tale, care trebuie înregistrate la Registrul Comertului. Indiferent de ceea ce doresti, te vom îndruma si ajuta cu tot procesul necesare. Pentru modificare activitate firma poti sa apelezi la urmatoarele:

  • Modificare obiect principal de activitate
  • Extindere obiect secundar de activitate
  • Actualizare conform CAEN rev. 2
  • Autorizare CAE din actul constitutiv

În functie de modificarea dorita, exista anumite tipuri de documente care pot fi cerute în plus. Pentru mai multe detalii poti lua legatura cu unul dintre consultantii nostri cu cunostinte juridice.

 CE REPREZINTA OBIECTUL PRINCIPAL SI OBIECTELE SECUNDARE ALE UNEI FIRME?

Obiectul principal de activitate al firmei tale sau obiectele secundare se refera la domeniile în care îti desfasori activitatea economica. Acestea se aleg înca de la începutul înfiintarii firmei, însa pot sa fie modificate pe parcurs. Alegerea lor se face consultând lista disponibila de coduri CAEN, pe care ti-o putem prezenta pentru alegerea potrivita.

Exista însa si anumite restrictii de care trebuie sa tii cont atunci când vrei sa faci o modificare a obiectului de activitate al firmei. Acestea se refera la codurile pentru activitati precum apararea nationala sau prelucrarea combustibililor, precum activitati de garda si protectie. Toate acestea îti vor fi explicate si te vom ajuta sa alegi codurile caen potrivite. Pentru a garanta succesul unei companii, poti sa schimbi oricând obiectele de activitate.

Cazurile în care poti modifica codul CAEN – obiectul de activitate al firmei tale

Codurile CAEN (Clasificarea Activitatilor Economice Nationale) definesc identitatea unei societati si trebuie respectate ca atare. Acestea pot sa fie schimbate în cazul urmatoarelor situatii:

  • Atunci când se decide schimbare obiectului principal al activitatii firmei
  • În cazul în care unul sau mai multe activitati ale firmei s-au schimbat
  • Daca asociatii firmei au ales un obiect principal de activitate pentru care autorizatiile si avizele se obtin numai în cazul alegerii altui obiect de activitate
Galerie foto
  • ...