Flusim Solutions - Infiintari si modificari acte firma, Bucuresti

Radiere firma Bucuresti si Ilfov

Servicii profesionale de lichidare societati comerciale

La cererea clientului, vom initia procedura de lichidare a societatii si ne vom asigura ca sunt respectate toate prevederile legale atât în Bucuresti cât si în judetul Ilfov. Vom pregati rezolutia privind dizolvarea societatii si alte documente conexe, ne vom ocupa de înregistrarile necesare la Registrul Comertului, vom publica informatiile cu privire la lichidarea societatii în Monitorul Oficial al României si vom notifica situatia societatii tuturor autoritatilor vizate, precum si eventualilor creditori.

 DE CE SA COLABOREZI CU NOI PENTRU SERVICII DE RADIERE FIRMA ÎN BUCURESTI SI ILFOV

Daca nu stii ce ai de facut, procedura de radiere a unei firme poate fi anevoioasa, plina de probleme si de lunga durata. Colaborând, însa, cu o echipa de profesionisti care stiu exact care sunt etapele, ce acte sunt necesare, unde trebuie depuse si toate detaliile, radierea unei firme nu mai este o problema.

Iata de ce merita sa colaborezi cu noi pentru aceasta procedura în Bucuresti sau Ilfov:

  • Avem experienta în domeniu si ne bazam pe o echipa completa de juristi, avocati si contabili pentru a demara si finaliza radierea unei firme respectând toate prevederile legale si fiscale;
  • Ne vom ocupa de redactarea completa a documentelor necesare si te vom reprezenta în fata Registrului Comertului cu maxim de profesionalism;
  • Colaboram îndeaproape cu specialistii nostri contabili si fiscali, pentru a ne asigura ca sunt procesate toate declaratiile pentru perioada de lichidare, precum si pentru perioada anterioara lichidarii, inclusiv declaratiile fiscale aferente.
  • Consultantii companiei noastre vor lucra, de asemenea, în strânsa colaborare cu partenerii nostri juridici (avocati) si vom acorda suport în rezilierea contractelor cu partenerii, clientii si angajatii societatii tale.
  • Dupa ce sunt îndeplinite toate prevederile legale, vom radia societatea de la Registrul Comertului.
  • Practicam preturi corecte si oneste si te ajutam sa câstigi timp valoros.

 CONSULTANTA RADIERE FIRMA BUCURESTI SI ILFOV

Procedura de radiere a unei firme poate parea dificil de înteles, atât din punct de vedere legal, cât si financiar, de aceea, consultanta de specialitate poate fi salvatoare. Dizolvarea unei firme poate fi voluntara – când asociatii doresc acest lucru, sau involuntara – când este cauzata de factori, institutii sau circumstante exterioare firmei. Radierea unei societati comerciale începe cu dizolvarea firmei si continua, obligatoriu, cu lichidarea patrimoniului.

Daca este vorba despre o radiere voluntara, dupa achitarea datoriilor exista posibilitatea ca asociatii sa cada de comun acord în ceea ce priveste activele si modul în care sunt repartizate. Daca nu reusesc acest lucru, conform legii, va fi desemnat un lichidator. În cazul în care firma este în insolventa, radierea acesteia se va face prin procedura de faliment. Dupa obtinerea certificatului de radiere, firma juridica nu mai exista.

Serviciile noastre de radiere a unei firme sunt complete si se bazeaza pe o echipa completa si experimentata de juristi, avocati si economisti.

 RADIERE FIRMA – DIVERSE ASPECTE LEGISLATIVE

  • Dizolvarea unei firme precede etapa de deschidere a procedurii de lichidare a acesteia. Daca este vorba despre o divizare sau o fuziune completa a firmei, dizolvarea poate avea loc si fara lichidare.
  • Dizolvarea unei firme are efect asupra tertilor numai dupa 30 de zile de la publicarea mentiunii în Monitorul Oficial.
  • Daca nu au fost opozitii, radierea unei firme începe numai dupa 30 de zile de la publicarea în Monitorul Oficial a actului constitutiv.
  • Daca au fost opozitii în cele 30 de zile, radierea firmei se va putea realiza numai dupa hotarârea irevocabila de respingere a acesteia, sau a dovezii platii datoriilor sau a oferirii unor garantii creditorilor.  
  • Dosarul de radiere a unei firme trebuie sa contina certificatul de înregistrare, dovada ca firma nu are datorii la stat si contributii sociale si se va depune la Oficiul Registrul Comertului.
  • Daca firma a avut autorizatie pentru desfasurarea unor activitati cu impact asupra mediului, dosarul de radiere trebuie sa contina si aprobarea bilantului de mediu de la Agentia teritoriala.
  • Daca Hotarârea AGA prevede numirea lichidatorilor, dosarul de radiere care trebuie depus la Registrul Comertului trebuie sa contina si contractul încheiat între firma si lichidator.
Galerie foto
  • ...