Esthetic Dental Empire - Clinica stomatologica Bucuresti

Albire dentara profesionala

In cadrul clinicii Esthetic Dental Empire va oferim albire dentara profesionala in cabinet cu ajutorul lampii dentare Philips Zoom ZME3000 .  Lampa Philips Zoom se afla pe primul loc în topul tratamentelor de albire profesionala solicitate cel mai frecvent de catre pacienti. Peste 10 milioane de pacienti au folosit deja Zoom pentru a avea un zâmbet mai stralucitor si mai sanatos.

Procedura de albire dentara cu lampa dentara Philips Zoom ZME3000 este inofensiva si lipsita de disconfort, iar timpul redus de tratament, precum si nuantele foarte luminoase obtinute fac ca aceasta sa fie foarte solicitata mai ales de pacientii pentru care timpul este foarte pretios iar sistemele de albire efectuate acasa sunt pe termen lung si uneori restrictiile alimentare le fac mai dificil de folosit.

 Tratamentul de albire realizat cu aceasta lampa este unul dintre cele mai populare si eficiente metode pentru a obtine un zambet mult mai alb intr-o singura sedinta.

Odata cu trecerea anilor, din cauza consumului de alimente si/sau bauturi colorate, din cauza fumatului, dintii nostrii isi modifica vizibil culoarea, iar zambetul nostru capata un aspect mai putin estetic. Cu ajutorul lampii Philips Zoom ZME3000 reusim ca intr-o singura sedinta sa albim dintii, pentru a recapata zambetul  vostru stralucitor.

Procedura de albire dentara presupune urmatoarele:

  • Este o procedura simpla, confortabila, cu rezultate imediate si care are efecte pe o perioada lunga de timp
  • Procedura dureaza, in medie, 1 ora si in acest timp dintii se pot albi cu pana la 8 nuante de culoare, de la nuante de galben pana la alb.
  • Inaintea procedurii de albire dentare vom face un examen clinic al cavitatii orale si, in cazul in care exista leziuni carioase sau depuneri de tartru, vom remedia intai aceste aspecte.
  • In sedinta de albire propriu-zisa gingiile vor fi protejate cu un gel special. Apoi se va aplica gelul special de albire pe suprafata dintilor si lampa Philips Zoom ZME3000 pentru o perioada de 15 minute. Tot acest ciclu se poate repeta de 3- 4 ori (45 – 60 minute).
  • La finalizarea procedurii va vom oferi instuctiunile post operative necesare
Galerie foto
  • ...