Esthetic Dental Empire - Clinica stomatologica Bucuresti

Detrartraj si periaj profesional

Preventia este intotdeauna mai buna decat tratamentul dentar. Va puteti mentine un zambet sanatos si minunat  daca mentineti o igiena dentara buna acasa si daca va prezentati la fiecare 6 luni la controlul  si igienizarea periodica.

Preventia permanenta este investitia voastra cea mai sigura in sanatatea orala. Doar in acest mod va puteti proteja de tratamente dentare viitoare costisitoare si de posibile suferinte pentru a tratata carii dentare, afectiuni parodontale etc.

Detartrajul si periajul profesional reprezinta o parte importanta in procesul de intretinere a sanatatii dintilor si gingiilor. Aceasta etapa urmeaza dupa controlul periodic ( ideal de 2 ori / an la nefumatori  si de 3 ori/ an la fumatori). Detrartrajul se face utilizand cele mai noi tehnici care nu sunt invazive, producand tot odata mai putina sensibilitate la nivelul dintilor. In timpul detratrajului se indeparteaza depunerile de tartru si placa bacteriana, ceea ce impiedica afectiuniile gingiilor sa progreseze.

Dupa detrataj urmeza periajul profesional utilizand paste speciale in concordanta cu situatia prezenta, pentru a produce o curatare excelenta a dintilor. De obicei, detartrajul si periajul dureaza aroximativ 30 minute, timpul putand varia in functie de necesitatile particulare existente.

Galerie foto
  • ...