Esthetic Dental Empire - Clinica stomatologica Bucuresti

Aprobare dentara

De foarte multe ori persoanele care au nevoie de chirurgie cardiaca ( inlocuirea valvelor inimii, de ex.), chirurgia genunchiului, radioterapie, etc. sunt nevoite sa amane interventia chirurgicala datorita  faptului ca au o stare precara  de sanatate orala. Bacteriile de la nivelul cavitatii orale pot sa calatoreasca prin vasele de sange pana la nivelul inimii si sa cauzeze endocardita bacteriana.

Echipa Esthetic Dental Empire va poate ajuta in acest scop prin eliminarea cauzelor de infectie dentara ( infectia gingiilor, carii profunde, abcese dentare, etc.) si prin eliberarea unui document care sa ateste starea voastra de sanatate orala.

In cazul in care sunteti programati la o operatie sub anestezie generala si intubare este foarte important sa fie toti dintii si toate lucrarile dentare stabile pentru a preveni riscul de dislocare in timpul intubarii.

De asemenea daca va doriti un copil, este important sa aveti o stare de sanatate orala buna fiind cunoscut faptul ca infectiile dentare pot duce la nastere prematura.

Galerie foto
  • ...