Deceneu Strategic - Alpinism Utilitar in Bucuresti

Protectie impotriva pasarilor

Deceneu Alpin ofera o gama vasta de solutii in alegerea sistemelor disponibile de protectie impotriva pasarilor. Contactati acum consultantul nostru! Va oferim gratuit expertiza in stabilirea celei mai rentabile si eficiente solutii pentru nevoile dvs. de protejare contra pasarilor.

 

Avand sediul in Bucuresti, suntem disponibili sa contractam clienti si din localitatile invecinate. Echipa noastra de alpinisti utilitari este instruita sa faca orice protectie impotriva pasarilor sa para cat mai discreta si mai profesionala posibil, stabilind in acelasi timp un sistem care protejeaza si controleaza intrusii inaripati ori de cate ori este necesar.

Efectuam gratuit o ancheta la fata locului, in timpul careia toate cerintele, optiunile bugetului si speciile de pasari vizate, vor fi clarificate. Cititi in continuare pentru o introducere generala a posibilitatilor dvs. sau contactati-ne pentru o conversatie in legatura cu instalarea de sisteme de protectie impotriva pasarilor: 0766 580 232

Optiuni disponibile pentru sistemele de protectie impotriva pasarilor:

Alegerea sistemului de protectie impotriva aterizarii pasarilor se va face in functie de gradul de invazie a zonei cu pasari. In functie de numarul de specii sau de membri exista 3 nivele de invazie de care tinem cont cand va oferim consultanta:

  • scazut (de exemplu zonele unde prezenta porumbeilor este ocazionala);
  • mediu (zonele unde pasarile se adapostesc de mult timp si survoleaza punctele cu surse de hrana continua);
  • ridicat (zonele unde pasarile se adapostesc, cuibaresc si cresc pui).

Echipa noastra de alpinisti utilitari va poate rezolva problema cu una din modalitatile urmatoare:

Plasa impotriva pasarilor

Utilizarea sistemului cu plasa pentru pasari este una dintre cele mai rentabile si eficiente solutii durabile impotriva tuturor speciilor de pasari urbane. Sistemul este alcatuit dintr-un cablu de tensionare a perimetrului, din otel inoxidabil de 2mm, care este sustinut normal de elemente de fixare din otel inoxidabil forate in structura centrala. Cablul este tensionat, iar plasa este fixata bine prin zale inelare din otel inoxidabil. Plasa de protectie impotriva pasarilor este construita din polietilena innodata, stabilizata la ultra-violete, inerta la reactii chimice si degradare. Plasa pentru pasari ofera o rezistenta ridicata la o gama larga de conditii meteorologice si chimice. Plasa este disponibila in mai multe dimensiuni ale ochiurilor si diferite culori in functie de imprejurimile fizice si particularitatile speciilor de pasari cauzatoare de probleme. Plasa poate fi de asemenea incorporata si cu alte sisteme de protectie impotriva pasarilor, cum ar fi spinii.

Spini contra pasarilor

Protejarea impotriva pasarilor cu spini este una dintre cele mai bune si robuste solutii. Special conceputi pentru protejarea zonelor frontale ale cladirilor, spinii contra pasarilor au menirea de a opri pasarile ce se aseaza pe margini, borduri si alte zone plane. Montarea alaturi de sarme de protectie impotriva pasarilor, maresc eficacitatea sistemului si elimina necesitatea mai multor randuri de spini. Modelul dens al spinilor proeminenti face imposibila aterizarea porumbeilor, indepartandu-i in mod eficient. Sistemul cu spini contra pasarilor este potrivit pentru porumbei si pescarusi.

Sarma contra pasarilor

Sistemul cu sarma contra pasarilor este una dintre cele mai simple si eficiente metode impotriva aterizarii porumbeilor si pescarusilor pe marginile cladirilor sau a diverselor structuri in lungime. Sistemul este alcatuit din sarma din otel inoxidabil, intarita cu nylon, sustinuta si montata pe stalpi din otel inoxidabil. Stalpii sunt disponibili in diferite dimensiuni si modele in functie de necesitatile de aspect si zona de prindere. Rezistenta crescuta la coroziune face ca acest sistem de protectie contra pasarilor sa fie cel mai durabil si mai rentabil in raport cost-eficienta.

Gel anti-pasari

Acest gel contra pasarilor este nontoxic, eficient si dureaza o perioada indelungata, fiind cea mai putin perturbatoare estetic solutie impotriva pasarilor. Poate fi folosit impotriva porumbeilor, randunicilor si a vrabiilor, potrivit de aplicat pe zone liniare cum ar fi bordurile, parapetii, pervazurile si colturile. Aceasta solutie simpla de protectie impotriva pasarilor, permite zburatoarelor sa aterizeze initial. Pe masura ce incearca sa paseasca pe gel, ele simt o senzatie asemanatoare cu cea de a merge prin noroi gros pe o zi umeda. Este extrem de neplacut pentru pasari, dar deloc daunator si foarte eficient. In curand mesajul lor este trasmis la restul cardului, iar pasarile isi vor lua zborul din zona dvs. in cautarea unei zone mai confortabile.

De ce sunt necesare sistemele de protectie impotriva pasarilor?

Cel mai important motiv este siguranta sanatatii oamenilor. Excrementele pasarilor urbane contin foarte multi microbi si bacterii si pot transmite numeroase boli. Un alt motiv ar fi pastrarea cladirii sau a perimetrului, curat si igienizat pe o perioada indelungata.

Galerie foto
  • ...