Deceneu Strategic - Alpinism Utilitar in Bucuresti

Indepartarea ruginii

Indepartarea ruginii – Protectie impotriva coroziunii – Restaurari structuri metalice

Indiferent de problema cu rugina pe care o aveti, echipa noastra are cunostinte si experienta in indepartarea ruginii. Am ajutat la restaurarea diferitelor cladiri din intreaga capitala care au avut aceasta problema a petelor de rugina.

 

Problema cea mai frecventa a aparitiei ruginii pe diverse materiale metalice este cauzata in perioada de constructie, cel mai adesea, si nu de trecerea timpului. Rugina este provocata de o reactie chimica intre metale.

Utilizarea substantelor chimice adecvate pentru indepartarea ruginii

Folosim substante chimice specializate pentru curatarea structurilor sau placilor metalice, in functie de material si afectarea ruginii. Petele de rugina pot fi indepartate cu usurinta cu produsul potrivit. Echipa noastra a testat numeroase amestecuri si produse chimice pentru a le gasi si folosi pe cele mai eficiente in indepartarea ruginii.

In procesul de curatare a ruginii este, de asemenea, important ca produsul folosit sa nu curga pe alte suprafete ale cladirii. Alte suprafete pot reactiona diferit fata de produs, in functie de materialul de suprafata. Acest lucru este valabil si pentru garniturile ramelor de la ferestre, adesea anulate din garantie in cazul in care sunt afectate. Este important sa alegeti un furnizor de servicii pentru indepartarea ruginii, care are experienta, cunostinte si metodele anticorozive potrivite, care stie sa lucreze eficient si sa evite aceste potentiale probleme. Echipa noastra va asigura ca cladirea dumneavoastra va fi restaurata cu grija si in cele mai bune conditii, iar cu experienta noastra, va asiguram cele mai bune rezultate posibile.

Indepartarea ruginii de pe silozuri si alte structuri metalice industriale

Ca si in cazul altor structuri industriale mari, silozurile pot crea probleme in lucrarile pentru indepartarea ruginii si alte activitati de intretinere si reparatii. Din fericire, accesul prin coborare pe cablu a oferit industriei o modalitate sigura, eficienta si rapida de a efectua proiecte planificate si neplanificate de intretinere a silozurilor. Este inevitabil ca silozurile dvs. sa necesite in cele din urma un anumit tip de curatare, reparatie sau sudare, deci este o idee buna sa aveti in contactele dvs. o companie calificata, certificata si experimentata de alpinisti utilitari. De la curatarea silozurilor si eliminarea obstructionarilor pana la repararea suprafetei silozului si controlul coroziunii, serviciile de alpinism industrial pot oferi companiei dvs. o solutie rapida ce va mentine bugetele de intretinere la un nivel minim.

Specialistii nostri sunt pregatiti sa va ajute cu orice problema legata de rugina, oricat de severa ar fi. Exista multe produse care pot fi alese pentru indepartarea ruginii, insa alegerea produsului corespunzator este esentiala pentru a se asigura ca nu vor aparea reactii adverse, in special la otel inoxidabil. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

Galerie foto
  • ...