Deceneu Strategic - Alpinism Utilitar in Bucuresti

Alpinism utilitar pentru fatadele cladirilor

Reparatii si intretinere – Alpinism utilitar pentru fatadele cladirilor

Este posibil ca cladirea sau structura dumneavoastra sa necesite intretinere? Echipa noastra de alpinism utilitar este capabila sa parcurga cladirea sau structura cu usurinta pentru a efectua lucrari de reparatii si intretinere. Mai mult decat atat, specialistii nostri sunt capabili sa-si desfasoare activitatea cu o minina perturbare a cladirii sau a locatiei dumneavoastra, fara schele sau macarale, doar coborand pe coarda.

 

Daca nu ati folosit pana in prezent serviciile unei companii de alpinism utilitar, veti fi suprins de economiile pe care le veti face. Alpinismul utilitar industrial nu este benefic doar din punct de vedere econimoc, ci implica si mai putin timp de desfasurare a activitatii, economisind timpul pentru amplasarea schelelor.

Reparatii si intretinere pentru cladiri

Fie ca este vorba de o proprietate privata sau o cladire mare cu birouri, nu putem nega faptul ca cladirile se deterioreaza in timp. Este intotdeauna o idee buna sa efectuati lucrari de intretinere regulate, pentru a asigura rezistenta cladirii cat mai mult timp posibil. Cand fatadele cladirilor se avariaza, fie ca este vorba de caramizi lipsa, acoperisuri deteriorate, graffiti, suprafete metalice corodate sau alte probleme, este important sa ai o sursa de incredere, capabila sa le poata repara in cel mai scurt timp posibil. Deteriorarea cladirilor se poate face in orice parte a cladirii, indiferent de inaltime si lucrarile de reparatii si intretinere in anumite locuri poate fi destul de problematica daca doriti sa le rezolvati personal sau cu ajutorul sistemelor clasice.

Exista multe metode de lucru la inaltime, insa putine sunt la fel de eficiente precum alpinismul utilitar, cunoscut si sub denumirea de alpinism industrial. Datorita faptului ca sunt echipati doar cu un set de franghii si un numar limitat de unelte, alpinistii utilitari au libertate nelimitata de a-si folosi abilitatile profesionale, ceea ce ii ajuta sa va ofere cele mai bune servicii de reparatii si intretinere a cladirilor.

Curatenie

Cu specialistii in curatenie si alpinismul utilitar, ferestrele, acoperisul sau fatadele nu sunt niciodata prea mari sau prea sus pentru a fi curatate. Fie ca este vorba de o curatare de rutina sau de eliminarea desenelor graffiti, putem sa o rezolvam.

Vopsitorie si zugraveli

Alpinistii utilitari pot executa lucrari de vopsire simple, dar si complexe, inclusiv ale zidurilor, ferestrelor si acoperisurilor. Pentru renovare sau restaure putem realizari lucrari de zugravire, cu oameni calificati, instruiti si cu  experienta in domeniu.

Reparatii si intretinere pentru fatadele deteriorate

Cladirile se deterioreaza in timp si adesea necesita reparatii in locuri greu accesibile. Alpinistii nostri utilitari sunt bine pregatiti pentru a raspunde oricaror cerinte.

Protectie impotriva pasarilor

Pasarile pot deveni foarte distrugatoare daca au acces in anumite spatii. Asigurati-va ca nu va deranjeaza, folosind sistemele de protectie impotriva pasarilor, montate de alpinistii nostri utilitari.

Analiza cladirilor

Cu cunostintele lor de specialitate in domeniu, alpinistii utilitari din echipa noastra pot oferi servicii de inspectie tehnica. Reviziile si rapoartele de expertiza realizate de inginerii alpinisti va pot sustine proiectele desfasurate in constructii, proiectare, renovare sau modernizare. Expertiza cladirilor poate identifica principalele probleme precum coroziunea sau crapaturile in beton, putand lansa apoi lucrarile de reparatii si intretinere a cladirilor sau structurilor analizate.

Hidroizolarea acoperisurilor si termoizolarea fatadelor

Asigurati-va ca cladirea dumneavoastra este protejata in fata factorilor de mediu din toate partile. Serviciul nostru de izolare va ajuta sa va asigurati ca acoperisul si alte suprafete sunt complet etansate. Lucrarile de reparatii si intretinere a fatadelor blocurilor si a altor cladiri, pot beneficia de pasul acesta, de termoizolarea peretilor exteriori pentru un confort sporit sau o economie la cheltuielile de incalzire pentru locatari.

„Echipa noastra ii ajuta pe clienti sa rezolve rapid si eficient reparatiile, instalarile si lucrarile de rutina, cu ajutorul serviciilor de alpinism utilitar pentru reparatii si intretinere.” (Alin – Tehnician coordonator Deceneu Alpin)

Cerintele noastre riguroase de instruire a tehnicienilor, asociate cu echipamentele specializate, ne ajuta sa gestionam in siguranta lucrarile la inaltime.

Chiar daca multe din lucrarile noastre se desfasoara la inaltimi mari, oferim aceleasi servicii de reparatii si intretinere si la inaltimi mult mai mici, facand din alpinismul utilitar o solutie excelenta pentru toate tipurile de proiecte industriale. Tehnicienii nostri sunt bine pregatiti si echipati pentru a se descurca in toate lucrarile de intretinere a structurilor, oferind inclusiv servicii de curatare, vopsire si zugravire, intretinere si reparatii periodice.

Echipa noastra de alpinism utilitar isi poate desfasura activitatea rapid si eficient in orice zona, fara timp necesar pentru amplasarea schelelor si fara a crea aglomeratie in zona de lucru.

Va oferim cel mai avantajos mod de a rezolva lucrarile proiectelor dvs.!

Galerie foto
  • ...