Deceneu Strategic - Alpinism Utilitar in Bucuresti

Lucrari de vopsitorie-zugraveli la inaltime

Lucrari de vopsitorie-zugraveli la inaltime – Restaurari fatade

Aveti nevoie de lucrari de vopsitorie-zugraveli pentru o zona mai putin accesibila a unei cladiri sau a casei? Putem accesa orice zona foarte usor si efectua reparatiile de care aveti nevoie rapid, in siguranta si cu costuri de manopera rentabile.

 

Echipa Deceneu Alpin, are vopsitori-zugravi calificati ce va pot vopsi orice tip de fatada, cladire sau structura, folosind coborarea pe coarda. Aceasta metoda va salveaza de cheltuieli mari si se economiseste foarte mult din timpul de lucru.

Experimentati si calificati in lucrari de vopsitorie-zugraveli la inaltime

Suntem antrenati si specializati pentru lucrari de vopsitorie si zugraveli la inaltime sau in locuri greu accesibile (ori imposibile) pentru alte tehnici standardizate. De la un singur strat pana la aplicarea vopselelor cu textura, colegii nostri alpinisti vopsitori va ofera solutii profesionale adaptate pentru orice necesitate de vopsitorie, indiferent cat de inalta sau dificil de accesat este cladirea dvs.

Toti vopsitorii nostri sunt calificati in alpinism utilitar. Putem accesa exteriorul fatadelor fara costisitoarele rampe-lifturi sau macarale. Va garantam cel mai bun raport calitate-pret pentru vopsiri la inaltime. Fiecare alpinist vopsitor-zugrav are cel putin 5 ani vechime si experienta in domeniu si va asiguram ca lucrarile realizate de firma Deceneu vor fi de cea mai inalta calitate tehnica si profesionala.

Ca alpinisti vopsitori-zugravi, putem realiza lucrari de vopsitorie-zugraveli si in interiorul cladirilor inalte, hale industriale sau hambare si depozite. Oferim servicii de vopsitorie profesionala pentru zone greu accesibile, la inaltime, pe structuri de beton, zidarie, sau suprafete metalice. Expertii colaboratori ne pot furniza in urma planului strategic, orice tip de vopsele sau materiale necesare, in functie de cerintele personalizate a fiecarui client.

Serviciile de vopsitorie-zugraveli a fatadelor sunt realizate cu echipamente de alpinism utilitar industrial in conditii de siguranta.

Preturi mici pentru lucrari de vopsitorie-zugraveli a fatadelor

Vopsirea sau zugravirea fatadelor cu ajutorul alpinismului utilitar este cea mai rentabila metoda de a vopsi-zugravi o cladire fara a avea nevoie de echipament costisitor si perturbator. Deoarece lucrarile de vopsitorie-zugraveli in sistem de alpinism utilitar pot fi realizate la orice inaltime, expertii nostri sunt dispusi sa acceseze, sa coboare pe coarda si sa rezolve problemele in orice zona necesara.

Serviciile de alpinism utilitar nu reprezinta un compromis in cazul fatadelor avariate, deoarece tehnicienii nostri nu au experienta doar in alpinism, ci si in efectuarea tuturor acestor lucrari de reparatii si intretinere a fatadelor.

Ce este sablarea si cum o gestionam in serviciile de vopsitorie?

Sablarea este o tehnica industriala utilizata pentru a curata o suprafata si pentru a o pregati pentru vopsire. Echipa noastra foloseste o serie de metode , inclusiv alpinismul utilitar pentru a efectua serviciile de sablare si vopsitorie.

Gama noastra de servicii de sablare si vopsire include:

  • Pregatirea suprafetelor cu sablare abraziva
  • Aplicarea marcajelor de vopsea
  • Aplicarea sistemelor anti-alunecare
  • Indepartare desenelor „grafiti”
  • Sablarea rezervoarelor
  • Sablarea betonului

Contractati echipa Decenu Alpin. Satisfactia fiecarui client este garantata!

Galerie foto
  • ...