Deceneu Strategic - Alpinism Utilitar in Bucuresti

Curatarea, intretinerea si degajarea copacilor

Toaletare copaci in Bucuresti – Curatarea, intretinerea si degajarea copacilor

Serviciile de toaletare copaci in Bucuresti sunt o lucrare periculoasa cand vorbim de arbori de mari dimensiuni si locuintele din perimetru. Echipa noastra de alpinisti utilitari are experienta cu taierile vegetatiei arborifere. Curatarea pomilor, taierile de intretinere sau degajarea arborilor uscati sau doborati poate insemna salvarea locuintei sau a vietii celor dragi.

Daca observati pericolul, sunati! Venim noi sa va scapam de el: 0766 580 232

 

Desi exista riscuri, singurul pe care nu il recunoastem si nu il acceptam este distrugerea locuintelor din jur. Daca vorbim despre taieri cu risc, alpinismul utilitar vine exact sa va salveze in acest sens. Prin gama de servicii de toaletare copaci in Bucuresti, noi reducem riscurile la zero, apoi eliberam forta naturii din calea dvs.

Despre lucrarile de toaletare copaci in Bucuresti

Taierile de intretinere sau defrisarile se realizeaza in siguranta daca exista constructii de protejat in zona de lucru. Folosind sistemele alpinismului utilitar putem garanta siguranta, prin ancorarea in funii rezistente, a intregului material lemnos ce vine degajat.

Serviciile de toaletare copaci in Bucuresti se realizeaza de catre echipa de alpinisti utilitari folosind drujba sau fierastrau cu lant. Siguranta muncitorilor alpinisti este garantata de echipamentele cu care ne cataram si cu care ancoram tot materialul lemnos.

In urma dezastrelor naturale, a furtunilor si vijeliilor ce lasa in urma copaci rupti sau crengi, nu ezitati sa luati legatura cu noi. Garantam degajarea in siguranta a arborilor doborati sau rupti. Realizam lucrarile de toaletare copaci sub autorizatii si certificari legale.

Toaletarea arborilor in Bucuresti – Eliberarea cailor de acces, a drumului, a cladirilor adiacente si a liniilor de inalta tensiune

Folosim doar alpinisti utilitari certificati si arboristi calificati pentru toaletare copaci. Curatarea arborilor din apropierea drumului public, a locuintelor sau a liniilor de inalta tensiune poate insemna o activitate dificila si cu riscuri. Pentru noi insa, serviciile de toaletare arbori in Bucuresti sunt lucrari la inaltime unde experienta si cunostintele ne ajuta sa oferim cele mai bune rezultate.

Folosind tehnicile si echipamentele de alpinism, alaturi de cunostintele arboristilor, serviciile de toaletare copaci in Bucuresti realizate de alpinisti utilitari sunt realizate rapid, eficient si cu costuri rentabile.

Oferim o gama completa de servicii pentru toaletare arbori din apropierea locuintelor. Folosim doar pe cei mai talentati, experimentati si calificati arboristi pentru a va oferi urmatoarele servicii de toaletare pomi in Bucuresti:

Inaltarea coroanei – Este o lucrare delicata prin care eliminam crengile joase, astfel se permite o inaltare a spatiului dintre cele mai de jos crengi si nivelul pamantului. Inaltarea coroanei este importanta pentru arborii aflati in zonele de acces. Va oferi cale libera trecerii autovehiculelor sau a oamenilor, vizibilitate marita, mai multa lumina etc.

Reducerea coroanei – Presupune reducerea inaltimii sau a dimensiunii coroanei. Taieriile de siguranta prin eliminarea ramurilor cu potential pericol de rupere. Toaletarea coroanei previne aparitia crengilor aplecate si a obstructionarii, situatii ce apar din cauza unor conditii meteorologice sau a lipsei taierilor de intretinere.

Subtierea coroanei – Se realizeaza prin taiere selectiva a unor craci sau ramuri pentru a produce o densitate uniforma a frunzisului in coroana arborelui. Permite crestere nivelului de penetrare a luminii, reduce greutatea copacului si opunerea de rezistenta la vant. Subtierea coroanei creste stabilitatea si siguranta la rupere a copacului.

Taierile de intinerire – Sunt taieri agresive a arborilor. In functie de inaltimea necesara, taierile de intinerire sau refacere a coroanei diminueaza inaltimea naturala a copacului si incurajeaza dezvoltarea ramurilor noi, tinere.

Alte lucrari incluse in servicii de toaletare copaci in Bucuresti:

  • Toaletare pomi fructiferi
  • Defrisarea arborilor de mari dimensiuni
  • Indepartarea frunzisului copacilor
  • Indepartarea arborilor din zonele de contact
  • Tunderea de iarna
  • Degajara ramurilor rupte
  • Expertiza arborifera
  • Tunderea estetica

Programati-va la o evaluare si expertiza gratuita pentru a beneficia de servicii de toaletare copaci. Stabilim termenii de lucru si planul strategic de actiune, iar alpinistii utilitari experti arboriferi vor inainta lucrarea conform planului.

Galerie foto
  • ...