Deceneu Strategic - Alpinism Utilitar in Bucuresti

Servicii montare, intretinere

Tehnologii publicitare – Servicii de montare si intretinere cu alpinisti utilitari

V-ati gandit la publicitate in aer liber pentru afacerea dvs., dar nu stiti cum sa porniti? Oferim servicii complete de montare si intretinere pentru tehnologii publicitare in aer liber ce includ toate formele de anunturi publicitare inclusiv bannere publicitare sau printuri digitale de mari dimensiuni, adesea vazute acoperind fatadele cladirilor, muzeelor si centrelor comerciale.

Clientii care au contractat echipa noastra de alpinisti utilitari, pentru lucrari la inaltime cu tehnologii publicitare au beneficiat de:

  • Consultanta cu privire la metodologia de instalare si fixare;
  • Instalarea si fixarea sistemelor publicitare;
  • Instalarea structurilor de siguranta optionale in caz de necesitate;
  • Sfaturi si sugestii de specialitate pentru garantarea sigurantei publice;
  • Lucrari de intretinere: schimbarea, curatarea si repararea tehnologiilor de publicitate;
  • Montarea decoratiilor luminoase pentru evenimente;
  • Instalarea stalpilor pentru steaguri;
  • Instalarea multor tipuri de tehnologii publicitare: bannere stradale, casete sau firme luminoase, litere volumetrice, copertine si meshuri simple sau printate, firme cu leduri, panouri publicitare, tehnologii publicitare video;
  • Colantari ferestre la inaltime cu printuri digitale autocolante.

Instalarea sistemelor de publicitate precum bannere sau copertine imprimate digital poate fi realizata si noaptea, pentru a nu deranja in vreun fel afacerea dvs. Tehnicienii nostri, folosindu-se de metoda de acces prin coborarea pe cablu, pot pozitiona si monta printuri publicitare de mari dimensiuni care sunt imposibil de realizat cu platforme simple sau chiar cu sisteme complexe precum schelele sau macaralele.

Unul dintre obstacolele intampinate de clientii nostri cand au luat in considerare montarea de bannere publicitare a fost logistica modului de instalare. Beneficiul utilizarii accesului prin coborare pe cablu este siguranta, flexibilitatea si fiabilitatea tehnicii de lucru. Pentru instalarea reclamelor sau a oricaror tehnologii publicitare nu sunt necesare echipamente grele, fapt ce inseamna ca munca poate fi desfasurata fara perturbarea spatiului din jur sau a cladirii.

Alpinistii utilitari de la Deceneu Alpin au experienta in instalarea afisajelor publicitare permanente sau temporare si cunosc diferite tipuri de instalari. Motivul pentru care va incurajam sa apelati la serviciile noastre este rentabilitatea costului. Tehnica accesului pe cablu ne permite sa finalizam orice lucrare rapid si eficient, cu aceeasi garantie a lucrarii oferita de alte sisteme de acces.

Pentru mai multe informatiii despre instalarea unor tehnologii publicitare precum bannere sau sigle de firma, contactati telefonic specialistul nostru: 0766580232

Galerie foto
  • ...