TIANDE

Stiti cit cantaresc toxinele?

Diferite substante chimice sau agenți fizici provoaca asupra organismelor vii efecte adverse  sub diverse forme, de la schimbări subtile în organism pânâ la moartea. Ele pot avea loc la diferite nivele ale corpului, de exemplu doar un organ, sau doar un țesut poate fi afectat . Multe substanțe pot deveni în funcție de doză daministrata sau acumulata in organism, toxice ca de exemplu substanțe absolut necesare organismului într-o doză mare devin toxice ca vitaminele, sau  banala sare de bucatarie sau diferite medicamente.Toxicitatea este influențată de doză, solubitatea toxicului, starea de sănătate, starea imunologică și fiziologică, vârsta, sexul,, greutatea corporală, rezistența ereditară.

 

Substanța

Origine

Dozaletală*)

toxina botulinică

bacteriană

0,0000021

toxina tetanică

bacteriană

0,000007

ricină

vegetală

0,0014

toxina difterică

bacteriană

0,021

TCDD

chimică

0,07

TTX

pește

0,7

STX

scoică

1,4

plutoniu

element

~20

curara

vegetală

35

heroină

sintetică

50

sarin

gaz de luptă

53

nicotină

vegetală

70

hioscină

vegetală

100

fentanyl

sintetică

217

cianură de potasiu

chimică

250

morfină

alcaloid

300

oxid de arsen

mineral

ca. 700-1.400

paracetamol

medicament

3.000

fenobarbital

medicament

7.000

etanol (alcool)

biosintetic

179.900

 

  • Poluarea planetei noastre este intrinsec legata de escaladarea incidenţei bolilor şi deteriorare a sănătăţii noastre.  Asasinii tăcuti ai secolului 21 sunt metale grele toxice şi substanţe chimice care se acumulează în corpul nostru a lungul vieţii noastre.  "Pentru fiecare echivalent de toxine stocate acolo este o sumă egală  de microorganisme patogene în organism. Astfel, importanta este  atât tratarea infecţiei cat şi detoxifierea  simultana ca parte a unei strategii de sănătate-planificate ." 
  • În fiecare an, numai SUA comunica eliberari de toxine accidentalesau nu în mediul nostru in aer, apă, sol, plante, animale, şi, desigur,oameni.  Mercur, plumb, cadmiu, arsenic, insecticide, dioxine,furani, ftalaţi, compuşi organici volatili, şi PCB sunt doar câtevadintre substanţele străine care au creat o povară excesivă toxicedin organism substanţe chimice nocive.  Cei mai mulţi dintre noi auîntre 400-800 potenţial toxice, cancerigene, endocrine, şi substanţechimice dăunătoare gena stocate în celulele noastre.

 

  • Este aparitia cancerului legata de toxine?

Potrivit Columbia University, Şcoala de Sănătate Publică, in 95 % din cazuri, cancerul este cauzat de o dieta defectuoasa sitoxicitatea  mediului.

        Şi nu este vorba doar de cancer.  Sistemele cele mai afectate de aceşticompuşi toxici includ sistemul  imunitar, neurologic, şiendocrin.

        Efectele dăunătoare ale toxinelor asupra acestor sisteme pot generamulte probleme de sanatate cronica, inclusiv: disfuncţieimunitara, autoimunitatea, inflamaţii, astm, alergii, deficitecognitive, modificări ale dispoziţiei, boli neurologice, şimodificări ale libidoului, disfuncţie de reproducere,hiperlipidemie …..

  Dintre toate toxinele, mercurul este cel mai distructiv pentru sistemeleneurologice, imunitar şi endocrin.  Acesta este un mutagen mortal ce provoacă daune ADN-ului, sau contribuie la cauzelebolilor, inclusiv autism, boli autoimune, boala Alzheimer, cancer, boli de inima, probleme endocrine, şi tulburărineurologice şi de comportament.

        Agenţia pentru substanţe toxice şi Registrul Bolilor (ATSDR) aclasificat mercurul la numărul trei pe lista publicata de metalepericuloase .

In ciuda acestei evidente, multi medici şi stomatologi continua sa neasigure ca mercurul (care este extrem de periculos cand intra in contact cu pielea sau mucoasele), brusc poate fi folosit in condiţii desiguranţă atunci când este utilizat stomatologie, ca parte aamalgamurilor  dentare sau cand este folosit drept "conservant" învaccinuri. Din 2008 s-a admis că amalgamul de mercur esteneurotoxic si cu toate acestea, se neagă în continuare toxicitatea thimerosal-lui conţinut în vaccinuri .

 

  • Toxinele, cum ar fi mercurul şi plumbul odată intrate în organism,sunt dificil de îndepărtat. Acumularea lor fiind cumulativa, seajunge la blocarea căilor  de detoxifiere a organismului şi poateduce în cele din urmă la simptome severe sau cronice, bolidebilitante. Alarmant este că nu există niveluri sigure de expunerela oricare dintre aceste toxine.

 

  • Cercetatorile recente arata ca antibioticele utilizate pentru tratareainfecţiilor, nu sunt eficiente în prezenţa metalelor grele, cum ar fimercurul, plumbul si aluminiul.  Aceste metale grele toxice aucoexistat cu infecţii cauzate de Chlamydia trachomatis , Herpes simplex, hepatita, precum şi cu citomegalovirus şi altemicroorganisme, inclusiv virusuri asociate cu cancerul. Desi existadovezi copleşitoare  in literatura ştiinţifică că metalele greledetermina dezvoltarea bolilor cronice, totuşi, studiul acestora şirelaţia lor cu bolile cronice este încă în mare măsură trecută cuvederea, de unde si lipsa de interes pentru eliminarea acestora.
    • 2. Cancerul
    • Potrivit statisticilor Ministerul Sanatatii, aproximativ 46.486 de oameni au cazut victime cancerului  in ultimii ani.
    • Rata de mortalitate prin cancer la san si de col uterin este in Romania de 128 decese la 100.000 de locuitori - cea mai mare din Europa. 
      • Din cele 253.000 de decese inregistrate la Centrul de Statistica din Ministerul Sanatatii in anul 2008, aproximativ 153.150 de romani au murit din cauza bolilor de inima.
      •  
        • Societatea Romana de Nefrologie ne informeaza ca boala cronica de rinichi afecteaza aproximativ 15% din populatie, iar procentul este in crestere. 
        • Sute de milioane de oameni in intreaga lume sufera zilnic de boli respiratorii cronice. Cele mai recente evaluari ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii (2008) arata ca aproximativ 300 milioane de oameni au astm, 210 milioane au BPOC, iar alte milioane de oameni au rinite alergice si alte boli cronice respiratorii nediagnosticate.
        • Bolile gastrointestinale, hepatice, ale colecistului sau ale pancreasului sunt cauza principala pentru decesul a aproximativ 15.400 de romani.
        • Principalele boli supranumite "ale batranetii" sunt glaucomul, poliartrita si boala Parkinson. Glaucomul atrage o prescriere de 7,80 % din cele 31 de boli cronice. Urmeaza Parkinson (6,87%) si poliartita reumatoida (6,71%),
        •  

·         Bolile cardio-vasculare·         Bolile de rinichi·         Bolile aparatului respirator·         Afectiunile aparatului digestiv·         Bolile batranetii

Stiti cit cintaresc toxinele?

 

Ai luat vreodată încercări nereușite de a face față cu excesul de greutate?  Si ca urmare  unei diete stricte, totusi ati reusit sa scapati de citeva kilograme. Cu toate acestea, după un scurt timp sau  intors din nou, și de multe ori în exces. De ce se întâmplă asta? Intreabati  cere ficatul de ce!

Ficat - un adversar puternic al tuturor excesurilor în organism, și, desigur, nu va tolera ea substanțe nocive și periculoase. Apropo, grăsimea care provine din alimente,  de asemenea este percepută de ficat  ca o otravă.  De aceea, una din funcțiile principale ale ficatului este detoxifierea - abilitatea de a "dezarma" substanțe nocive care intră din exterior cu alimente, aer, medicamente, sau produse în de organismul in sine.

Cum ficatul curăță organismul de substanțe nocive? Acest proces este atent proiectat de Natura.Sangele curge din stomac si intestine, neapărat trecind prin ficat.Ficatul  este plin cu o mulțime de vase de sange si cavitati, care în jurul  carora si se afla v un strat continuu de celule hepatice ale ficatului   - hepatocite. Această structură facilitează schimbul de substanțe între sânge și celulele hepatice.

Fiecare celulă a ficatului este un laborator chimic unic, adaptat pentru sinteza, conversia, stocarea și depozitarea materialelor.

Toxinele ajungind in  ficat prin intermediul singelui ele patrund in interiorul celulelor ficatului  unde sunt miliarde de enzime speciale pentru a converti substantile daunatoare  în inofensive: mici și solubile în apă. Substanțele transformate  astfel la rindul lor  poat fi ușor eliminate din organism prin rinichi sau intestine.

Timp de 1 minut într-o celulă a ficatului detoxifica 20 milioane de substanțe chimice periculoase. Dar acest lucru se întâmplă doar atunci când ficatul face față fluxului de substanțe nocive. Ce se întâmplă dacă substanțele nocive intra in corpul nostru cu aer, apă, hrană, medicamente, atât de mult încât ficatul pur si simplu nu poate face față?

Substanțele daunatoare  care  nu au putut fi transformate de ficat, nu sunt transmise  direct in singe. Siguranța corpului- fiind sarcina principală a acestui organ ! Toxinele sunt acoperite de un sarcofag de grăsimi ... "capsulate" în celulele ficatului înseși. Capsulele date ce sunt  depozitate in ficat cu timpul ii maresc si deminsiunea orice  om  modern.Diferența constă doar în gradul de manifestare a acestui proces. Diagnpoza -Ficat gras  la Cineva poate fi depistat de ultrasunete, iar la  cineva încă nu. Dar acest proces periculos curge inexorabil.

Dea lungul timpului, sarcofagul de grăsime devine atât de mare încât se rupe membrana celulelor a ficatului. Celulă izbucnește și se înlocuiește cu tesut cicatricial. Deci, începe ciroza. Și nu este necesar să fie un bețiv amar!

Poate functiona eficient celulele hepatice, care sunt umplute cu grasime si practic excluse de la viața de zi cu zi? Bineînțeles că nu! Ca urmare a substanțele  periculoase si neelucidate  ajung in sange si se raspandesc  de-a lungul corpului, otrăvesc viața altor organe și țesuturi, care si duc la dezvoltarea diferitelor boli.

Cum poate organizmul uman minimiza daunele care pot fi provocate de toxine?

     Probabil ati auzit ca celulele de grasime  sunt adunatori  ideali al “gunoiului” in corpul uman. Acest lucru este adevărat. Se pare că natura a creat tesut adipos nu doar  ca  să-l stocați în el grăsimi  sau ca sursă de energie în caz de foame, protejate împotriva loviturilor. Ea are o alta functie importanta - "sa curete de gunoi" sângele nostru.

Cele mai multe dintre toxinele acumulate în organism sunt  solubili apoi  filtrate de catre rinichi, astfel celulele de grasime  sunt pentru ei un “depozit"  bun. Intruncit   celulele adipoase, spre deosebire de celulele hepatice pot creste aproape la infinit.

Dar celula grasa vrea să trăiască  si ea ca si celelalte cellule din organism. Si ea nu are nevoie de substanțe periculoase.

Pentru a  proteja stratul adipos de substante  perreculoase, si ca la rindul sau single si oxigenul sa nu scoata substantele toxice inapoi, organizmul blocheaza toxinele, inconjurindule cu grasime formind o capsula. Fluxului de sange in acest loc  este sigilat, iar fiabilitatea este, de asemenea, "sigilat" de partitii de țesut conjunctiv. Asta  si formeaza surplusul de grasime si celulita.

Natura a creat acest sistem de blocaj al substantilor negative, in  situația daca aceste vor patrunde in organism.  Cu toate acestea, traind intro lume moderna toxinele patrund in permanenta in organism.

 Deci celulele noastre de grăsime sunt atacate într-o constantă "injecție" de substanțe dăunătoare din sânge. Si  consecințele sunt acumularea de grasime excesiva in organism si aparitia celulitei.,

Deci cit cintaresc toxinele?

Între timp, acumularea de grasime corporala in exces, care este depus în diferite părți ale corpului – si  nu doar o problemă de estetică. Stratul  de grasime apare nu numai sub piele, dar si pe  mai multe organe interne. Ea începe să acopere inima, vasele de sange, plamanii, ficatul ... Ca rezultat, persoanele cu exces de greutate, au problem cu metabolismului glucidic, toate organelle interne sunt suptaincarcata și ca urmare nu există o predispoziție la diabet, hipertensiune arteriala, artrita si alte boli, inclusiv ficat gras.

Aproape toate preparate pentru pierdere în greutate, dieta, masaj, sport sunt pentru  “a arede grasimele” si sunt indreptate pentru a scapa de  cellule adipoase deja formate.

Ca urmare experiența tristă a  toate tipurile de diete  este ca tesutul adipos se  restabileste   foarte repede, si ficatul functioaneaza ca si inainte de dieta.  Se spune la la oamenii cu surplus de greutate au un ficat “lenes” iar cei cu deficit de greutate au un ficat “cuptor” ce arde tote surplusurile.

Doriti ca ficatul sa lucreze normal sis sa faca fata  funcțiilor importante in organizm? Dă-tii un  sprijin necesar! Conform legilor din perioada cronobiologica din 10 februarie - 24 aprilie este timpul cel mai potrivit pentru a consolida și susține ficatul, pentru al  ajuta sa  scape de toxinele acumulate in celule. Special pentru acest scop,  compania Tiande a dezvoltat un program de “intinerire", pe care vă sugerăm să-l studiati.

Obiectivul principal al programului: pentru a îmbunătăți fluxul de fiere și de a  elimina stagnare in conductele hepatice și biliare,  pentru "purificare"  celulelor hepatice și sporirea lor, recuperarea acestora,  totodata îmbunătăți funcțiile secretoare ale stomacului si pancreasului, corectarea digestie, metabolism, efectele antioxidante.

 

Primele 10 zile:

  • Fitoceai pentru ficat cu ciulini (113911)- 1 pac. O data pe zi.
  • Fibropect. Pectina jeleu “Lamie Prune” 1 pe zi in naite de prinz.
  • *Valoare :135roni

    Urmatoarele  30 zile:

  • Supliment natural “Armurariu si Riboflavina”, 30 past. (113010) 1pe zi in timpul mesei.
  • Supliment natural „Extract de simbure de strugure” 30past.( 113001) 1pe zi in timpul mesei.
  • *Valoare :155roni

     

    Urmatoarele 30 zile:

  • Supliment natural “Armurariu si Riboflavina”, 30 past. (113010) 1pe zi in timpul mesei.
  • Supliment natural ”Calciu” 60past.( 113004)  2p. pe zi in timpul  mesei
  •  

    Program de sustinere:

  • Fitoceai pentru ficat cu ciulini (113911)- 1 pac. O data pe zi.
  •  

    *Valoare :175roni

     

     

    *pret de client

     

    Galerie foto