TIANDE

Ceaiuri

...
Ceai verde chinezesc «Golden Ginseng» 8 g

Fermitate şi vitalitate .

Descriere:

Îmbogăţit cu adaptogen şi imunostimulator natural – ginseng, ceaiul are un gust picant şi proprietăţi sale sunt astfel sporite. Conferă fermitate, sporeşte capacitatea de lucru şi vitalitatea.

Mod de utilizare:

Peste ceai se toarnă apă fierbinte la 90° ( fără să dea in clocot) și se lasă la infuzat între 0,5 - 2 minute. După care se consuma. CU un plucleț de ceai se repeta aceeași procedura de 6-8 ori. De fiecare dată gustul va fi diferit.

...
Ceai verde chinezesc "Pure Sound" 8 gr

Bogăţia vitaminelor şi mineralelor.

Descriere:

Ceai primordial nefermentat. Uscat conform tehnologiei unice, ce păstrează toate substanţele utile cu care este înzestrată frunza proaspătă de ceai. Uimitor de bogat în vitamine, minerale şi fermenţi.

Mod de utilizare:

Peste ceai se toarnă apă fierbinte la 90° ( fără să dea in clocot) și se lasă la infuzat între 0,5 - 2 minute. După care se consuma. Cu un plucleț de ceai se repeta aceeași procedura de 6-8 ori. De fiecare dată gustul va fi diferit.

...
Ceai verde chinezesc «Spring Flavour»

Idila gustului şi a aromei.

Descriere: Ceaiul unicat slab fermentat, ce nu are analog în afara Chinei. Ocupă un loc intermediar între ceaiurile verzi şi roşii. Posedă o aromă de flori absolut deosebită.

Mod de utilizare:

Peste ceai se toarnă apă fierbinte la 90° (apa aflată apunctul de fiebere, dar fără să dea in clocot) și se lasă la infuzat între 0,5 - 2 minute. După care se consuma. Cu un plucleț de ceai se repeta aceeași procedura de 6-8 ori. De fiecare dată gustul va fi diferit.