TIANDE

CEAI DE FRUCTE NONI

DE CE SĂ BEM CEAIUL NONI?

  • Pentru a fi energic – ceaiul «Noni» umple de energie, un mod activ de viaţă, productivitate crescută , plăcere de la viață, bună-dispoziție.
  • Pentru a fi sănătos – ceaiul «Noni» fortifică sistemul imunitar şi readuce sănătatea.
  • Pentru a trăi mult – ceaiul «Noni» protejează cu un scut dintr-un complex viguros de antioxidanţi care luptă contra bolilor şi îmbătrânirii precoce.
  • Pentru a trăi activ - ceaiul «Noni» reduce influenţa stresurilor, dereglării regimului de zi, de alimentare, elimină dependenţa de schimbările de vreme şi schimbările de vârstă.

DESCRIERE:

Ceaiul Noni are o acțiune complexă profilactică asupra organismului, serveşte drept o sursă de vitamine şi minerale valoroase. Ceaiul de fructe «Noni» - este susţinerea naturală a sănătăţii, armonizarea stării fizice şi mentale, ameliorarea balanţei energetice şi hormonale, ajutorul în procesul de depăşire a situaţiilor stresante, depresiilor şi dispoziţiei rele.

PROPRIETĂŢILE UNICE ALE CEAIULUI «NONI»:

Ajută la infecţiile bacteriene, bolilor de ciupercă; reduce simptomele de inflamare: roşeaţa, umflătura, febra, durerea, facilitează cursul gripei, bronşitei, astmului şi altor boli;se foloseşte la alergii (antihistaminic) se foloseşte la bolile articulare;

ajută la diabetul de tipul I şi II; normalizează funcţionarea organelor intestinale;

este eficace lpentru afecţiunile sistemului cardio-vascular, reduce nivelul colesterinei; normalizează tensiunea; posedă o abilitate de a opri şi preveni dezvoltarea tumorilor maligne; ajută la stresuri, depresii, obosire cronică şi dereglărilor de somn; stimulează libidoul; reduce durerile la femei în timpul ciclului;favorizează o reabilitare rapidă în perioadă postoperatorie, elimină efectele secundare ale remediilor medicale.

 

 

ACŢIUNEA CEAIULUI «NONI»

 Pentru menţinerea sănătăţii şi frumuseţii: asigură organismul cu o cantitate suficientă de vitamine, fermenţi, substanţe minerale, aminoacizi şi

antioxidanţi; favorizează curăţarea organismului, eliminarea reziduurilor şi toxinelor (important în special pentru cei ce fumează, folosesc alcool, trăiesc în oraşe mari; fortifică imunitatea, sporeşte rezistenţa generală a organismului;

efect de întinerire, încetineşte procesul de îmbătrânire; sporeşte capacitatea de a munci, concentrarea atenţiei pe durata eforturilor intense; normalizează procesele metabolice; încarcă cu energie; ameliorează starea generală în timpul aclimatizării, schimbului de fusuri orare şi de anotimpuri; restabileşte starea psihologic emoţională şi capacitatea de muncă după antrenamente şi competiţii intense.

MOD DE UTILIZARE:

Pentru profilactică: dimineaţa pe nemâncate 1 pahar cu 30-40 de minute înainte de mâncare (conţinutul unui pachet se toarnă 100 ml de apă fiartă  şi  racorita pina la 70 g. C  pentru 1-a administrare se lasă pentru a se infuza 1-2 minute).

Pentru 2-a se infuzeaza 2-3 minute, a 3-ea se infuzeaza 3-5minute. Pina la 5 infuzii maxim. Apoi fructul se poate minca.

Ceaiul are un gust plăcut neutru, nu necesită adăugarea zahărului.

Foarte comod în utilizare. Ceaiul poate fi oricând luat cu sine, poate fi băut la serviciu, poate fi luat în deplasări.

Ceai de fructe «Noni» 1 ambalaj 15 pachete a cîte 2g.

Galerie foto
  • ...