TIANDE

Deodorant Cristal Natural Veil

DEODORANT CRISTAL

alternativa naturală a deodorantelor chimice

Ce este Natural Veil ?

Natural Veil  - este un produs de origine montano-vulcanică, 100% natural.

De mii de ani, cristalul este renumit în China ca fiind o soluție împotriva mirosului neplăcut, pentru conservarea alimentelor, pentru profilaxia și tratarea multor boli. Compania TianDe a creat deodorantul Natural Veil care are la bază acest cristal.Cristalul natural este extras din minele aflate în sudul Chinei.

Este doar un deodorant?

Natural Veil – este un cadou de la Mama Natură, care în Asia este folosit de secole întregi.Natural Veil ajută la normalizarea stării pielii cu probleme. El poate fi folosit după bărbierit, pentru prevenirea iritației pielii. 

Cristalul oprește sângerările minore și accelerează vindecarea rănilor.

În medicina tradiționala chineză, este folosit extern pentru spălături vaginale, în inflamații ale pielii și mucoaselor, este o soluție 100% anti-candidoză și antiherpes, ajută în tratamentul parodontozei, sângerărilor gingivale, poate fi folosit pentru gargară .

Natural Veil îndepărtează mâncărimile și umflăturile cauzate de înțepăturile țânțarilor și a gazelor, îndepărtează mirosurile neplăcute (de clor, usturoi, pește) de pe mâini.

 

Cum se folosește?

Cristalul se umezește în apă și după duș sau baie se aplică la subraț și/sau pe picioare, așa cum faceți cu un deodorant obișnuit. Cristalul, în contact cu apă, formează la suprafața pielii o folie protectoare antimicrobiană. El se consumă treptat pe măsură ce este folosit, însă își păstrează eficiența pană este complet utilizat.

Cum acționează?

Natural Veil are o acțiune naturala antimicrobiană. Distruge bacteriile care provoacă mirosurile. Natural Veil asigură prospețime pentru întreaga zi, El este de pană la 12 ori mai eficient decât deodorantele și antiperspirantele obișnuite.

Este convenabil să folosești Natural Veil?

Cristalul este foarte economic, dar nu putem vorbim despre economie atunci când vorbim despre sănătate. Un cristal de 60 de grame, ajunge pentru utilizare zilnică în decursul unei perioade mai mare de un an. Dacă ați scăpat cristalul și s-a spart, sfărâmați-l sub formă de pulbere și împrăștiați-l în încălțăminte, astfel va folosi ca un deodorant de lungă durată. Puteți dizolva bucățile sfărâmate în apă si puteți continua să-l folosiți sub formă dizolvată, clătind cu apă zonele problematice. Cristalul este ușor și compact, de neînlocuit în călătorii și excursii.

 

Galerie foto
  • ...