TIANDE

Ghimbir

...
Ghimbir

Compoziție uluitoare, proprietăți magice!

Ghimbirul este o sursă excelentă de vitamine A, B1, B2, B4, B5, B9, C, E, K, conține aproape toți acizii esențiali, potasiu, calciu,

fier, zinc, sodiu, fosfor, magneziu, mangan, siliciu, cupru, seleniu, aluminiu, uleiuri volatile - mai mult de 400 de componente!

Datorită compoziției sale excepționale, ghimbirul este una dintre puținele plante care pot fi catalogate drept panaceu universal.

Încă din antichitate, planta a fost folosită pentru stimularea poftei de mâncare, îmbunătățirea digestiei și metabolismului.

Ghimbirul are proprietăți carminative (combate balonarea), antiemetice (combate greaţa şi răul de maşină), analgezice,

antiseptice, dinamizante, diuretice, antifebrile, fiind folosit în afecţiuni respiratorii (răceală, tuse) şi în afecţiuni reumatismale, iar

proprietățile de dilatare a arterelor și diluare a sângelui fac ghimbirul un remediu natural indispensabil în tratamentul bolilor

cardiovasculare.

Consumul regulat de ghimbir întărește sistemul imunitar și fortifică mecanismele de apărare a organismului. Ghimbirul este, de

asemenea, un bun detoxificant și are proprietăți de reducere a colesterolului.

Ceaiul de ghimbir, fiind un tonic excelent, contribuie la claritatea gândirii și, respectiv, la claritatea viziunii. Proprietățile curative

ale ghimbirului redau aspectul natural și proaspăt tenului.

Ghimbirul contribuie la îmbunătățirea circulației sangvine la nivel cerebral și memoriei. Astfel, înainte de evenimentele

importante ce necesită implicare intelectuală maximă se recomandă înlocuirea cafelei cu ceaiul de ghimbir.

Fiind un condiment "pipărat", ceaiul cu ghimbir se recomandă a fi băut în inghițituri mici, deoarece are un gust iute și efect de

încălzire puternic. Ceaiul este și un energizant efectiv, astfel se recomandă evitarea consumării înainte de somn... cu excepția

cazului că...

Se consideră că ghimbirul este un afrodisiac natural și are un efect benefic asupra vieții sexuale, sporind apetitul sexual și

senzația în zonele erogene. Ghimbirul este menționat în poveștile arabe "O mie și una de nopți" cum că are proprietatea de a

trezi focul pasiunii și este recomandat în Kama Sutra pentru a câștiga afecțiunea persoanei iubite.

Plus ghimbir, minus kilograme

Una din proprietățile spectaculoase a ghimbirului este eficiența sa în conturarea siluetei dorite. Concentrația de uleiuri volatile

încălzește corpul din interior, contribuind astfel la "topirea" grăsimilor interne și ulterior la drenarea excesului de lichide.

Consumat înainte de masă, reduce senzația de foame și normalizează pofta de mâncare, prevenind supraalimentarea. Cu efecte

atât de diverse, eficacitatea luptei împotriva excesului de kilograme crește considerabil.

Sănătate maximă și eforturi minime

Există nenumărate modalități de consumare a ghimbirului: proaspăt, marinat, sub formă de pulbere etc. Cu toate acestea,

pentru o persoană modernă și dinamică cel mai convenabil mod de consumare a ghimbirului este în formă de ceai.

Pliculețele de ceai de ghimbir cu zahăr brun natural TianDe oferă nu doar sănătate, stare de spirit pozitivă și bucurie vieții ci vă

economisește și timp, scutindu-vă de prepararea rădăcinii pentru infuzie manual. Toarnă pachețelul într-o ceașcă cu apă

clocotită și bucură-te de băutura tonică și energizantă imediat

...
Origine si istoric

Ghimbirul (Zingiber officinale) este o plantă erbacee perenă originară din Asia tropicală și este cunoscută în calitate de condiment și medicament de mai mult de două mii de ani, introdusă timpuriu în medicina tradițională chineză și cea indiană -

ayuverda. Prima mențiune a ghimbirului este găsită în scrierile lui Confucius.

În perioada Romei antice erau importante cantități vaste de ghimbir, care datorită cererei foarte mari erau impozitate la greu.

După căderea Imperiului Roman, ghimbirul a devenit rar în Europa, iar însuși Marco Polo în timpul expediției sale a remarcat cât de ieftin este ghimbirul în Asia. Treptat, ghimbirul a dispărut din majoritatea țărilor europene cu excepția Angliei, care avea aprovizionarea asigurată datorită canalelor de comerț cu subcontintentul Indian. Coloniștii englezi au introdus ghimbirul în Americi, unde a devenit și este ingredientul preferat pentru prăjituri, produse de panificație, dulciuri, bere (ginger ale și ginger beer), chiar și înghețată.

 

COMPOZIȚIE ULUITOARE, PROPRIETĂȚI MAGICE!

Ghimbirul este o sursă excelentă de vitamine A, B1, B2, B4, B5, B9, C, E, K, conține aproape toți acizii esențiali, potasiu, calciu, fier, zinc, sodiu, fosfor, magneziu, mangan, siliciu, cupru, seleniu, aluminiu, uleiuri volatile - mai mult de 400 de componente

Datorită compoziției sale excepționale, ghimbirul este una dintre puținele plante care pot fi catalogate drept panaceu universal.

Încă din antichitate, planta a fost folosită pentru stimularea poftei de mâncare, îmbunătățirea digestiei și metabolismului.

Ghimbirul are proprietăți carminative (combate balonarea), antiemetice (combate greaţa şi răul de maşină), analgezice, antiseptice, dinamizante, diuretice, antifebrile, fiind folosit în afecţiuni respiratorii (răceală, tuse) şi în afecţiuni reumatismale,iar proprietățile de dilatare a arterelor și diluare a sângelui fac ghimbirul un remediu natural indispensabil în tratamentul bolilor cardiovasculare.

 

 

Consumul regulat de ghimbir întărește sistemul imunitar și fortifică mecanismele de apărare a organismului. Ghimbirul este, de asemenea, un bun detoxificant și are proprietăți de reducere a colesterolului.

Ceaiul de ghimbir, fiind un tonic excelent, contribuie la claritatea gândirii și, respectiv, la claritatea viziunii. Proprietățile curative ale ghimbirului redau aspectul natural și proaspăt tenului.

Ghimbirul contribuie la îmbunătățirea circulației sangvine la nivel cerebral și memoriei.

Astfel, înainte de evenimentele importante ce necesită implicare intelectuală maximă se recomandă înlocuirea cafelei cu ceaiul de ghimbir.

Fiind un condiment "pipărat", ceaiul cu ghimbir se recomandă a fi băut în inghițituri mici, deoarece are un gust iute și efect de încălzire puternic.

Ceaiul este și un energizant efectiv, astfel se recomandă evitarea consumării înainte de somn... cu excepția cazului că...

 

PENTRU O VIAȚĂ      DEPLINĂ!

Se consideră că ghimbirul este un afrodisiac natural și are un efect benefic asupra vieții sexuale, sporind apetitul sexual și senzația în zonele erogene. Ghimbirul este menționat în poveștile arabe "O mie și una de nopți" cum că are proprietatea de

a trezi focul pasiunii și este recomandat în Kama Sutra pentru a câștiga afecțiunea persoanei iubite.

 

PLUS GHIMBIR, MINUS KILOGRAME

Una din proprietățile spectaculoase a ghimbirului este eficiența sa în conturarea siluetei dorite. Concentrația de uleiuri volatile încălzește corpul din interior, contribuind astfel la "topirea" grăsimilor interne și ulterior la drenarea excesului de lichide.

Consumat înainte de masă, reduce senzația de foame și normalizează pofta de mâncare, prevenind supraalimentarea. Cu efecte atât de diverse, eficacitatea luptei împotriva excesului de kilograme crește considerabil.

 

SĂNĂTATE MAXIMĂ ȘI EFORTURI MINIME.

Există nenumărate modalități de consumare a ghimbirului: proaspăt, marinat, sub formă de pulbere etc. Cu toate acestea, pentru o persoană modernă și dinamică cel mai convenabil mod de consumare a ghimbirului este în formă de ceai.

Pliculețele de ceai de ghimbir cu zahăr brun natural TianDe oferă nu doar sănătate, stare de spirit pozitivă și bucurie vieții ci vă economisește și timp, scutindu-vă de prepararea rădăcinii pentru infuzie manual. Toarnă pachețelul într-o ceașcă cu apă

clocotită și bucură-te de băutura tonică și energizantă imediat.