Technomaster - Usi industriale, usi de garaj, automatizari porti, Bucuresti

Suport si servicii

Scopul TechnoMaster este satisfacerea clientilor si a partenerilor nostri de afaceri. Ne dorim sa solutionam orice exigenta, cerere sau aplicatie tehnica, tocmai de aceea alaturam profesionalismul cu cele mai inalte standarde ale industriei.

Servicii de calitate pentru clientii nostri

   TechnoMaster ofera un pachet complet de solutii adaptate tuturor activitatilor si cerintelor pietei: consultanta, fabricare, instalare si intretinere.

   In materie de consultanta, agentii nostri de vanzari va stau la dispozitie si va ofera cele mai bune solutii pentru rezolvarea problemelor pe care le au automatizarile dumneavoastra. De asemenea, odata cu achizitionarea unui produs de la noi, sunteti asigurat de o instalare optima si profesionista a acestuia, realizata de specialisti in domeniu.

Suport tehnic non-stop

   Pe langa montaj si transport, noi va oferim si servicii de intretinere a produselor automatizate. Intretinerea trebuie realizata periodic de tehnicieni, care reusesc prin aceasta operatiune sa prelungeasca durata de viata a dispozitivelor automatizate.

   Serviciile de reparatii si mentenanta sunt realizate de oameni profesionisti, care au experienta in acest domeniu. Orice defectiune pe care o intampina dispozitivele dumneavoastra poate fi reparata de angajatii nostri. Fie ca este vorba de o defectiune a motorului unei automatizari sau de stricarea unei usi sau a unui grilaj metalic, specialistii nostri sunt pregatiti de orice. Ei vor efectua operatiuni de depanare care sa duca la o functionare optima a produselor.

Ne dorim ca toate nevoile si cerintele dumneavoastra sa fie respectate si solutionate. Apelati la suportul nostru cu incredere!

Galerie foto
  • ...