Technomaster - Usi industriale, usi de garaj, automatizari porti, Bucuresti

Avertizare la efractie

 Avertizare la efractie este un sistem proiectat pentru a preveni accesul neautorizat si tentativele de efractie in spatiul/perimetrul protejat. Acesta este in centrul masurilor de securitate, implementate atat de proprietari cat si de organizatii.

   Un sistem de detectie efractie avertizeaza dispeceratul in cazul tentativelor de efractie , supravegheaza componentele sistemului pentru prevenirea tentativelor de sabotaj, permite armarea si dezarmarea individuala a unor zone protejate, interactioneaza cu sistemul de supraveghere video si control acces. Pornind cu elementele de detectie (detectori infrarosu, microunde, vibratii, geam spart etc.), continuand cu echipamentele de alarmare locala (sirene, flash-uri etc.) si terminand cu unitatile centrale de control si programare. Sistemele de alarma, detectie si avertizare efractie reprezinta varianta ideala de protectie.

   Componentele sistemului:

  • unitate centrala, care are rolul de a prelua informatia de la dispozitivele de detectie aflate în areal;
  • dispozitive de detectie (detectoare de miscare în infrarosu, cu microunde, combinatii – infrarosu si microunde, diferite tipuri de bariere cu infrarosu si microunde, detectoare cu ultrasunete, diferite tipuri de contacte magnetice, detectoare de geam spart, de soc, seismici, etc);
  •  

  • dispozitivele de semnalizare optica si acustica (diferite tipuri de sirene cu sau fara avertizare optica, de interior sau exterior);
  • dispozitiv de transmisie a alarmei la distanta (comunicator digital care poate fi încorporat în unitatea centrala, sau poate fi separat) si alertarea echipelor de  interventie.
Galerie foto
  • ...