Technomaster - Usi industriale, usi de garaj, automatizari porti, Bucuresti

Supraveghere video

  Supraveghere video permite monitorizarea in timp real a persoanelor si evenimentelor sau analiza post-eveniment. Acestea reprezinta un pas important pentru siguranta oricarei afaceri, fie ca iti supraveghezi angajatii sau folosesti camerele de supraveghere video impotriva hotilor sau musafirilor nedoriti.

 

   Sistemele de supraveghere video cunoscute si sub numele de CCTV sunt alcatuite din camere supraveghere video de exterior si interior, camere supraveghere DOME si SPEED, camere supraveghere video cu iluminator in infrarosu etc.Camerele de supraveghere pentru interior sunt disponibile in diferite versiuni, marimi si stiluri. Cea mai populara este camera DOME. Aceasta poate fi fixata pe pereti, tavan si ajustata sa vada din orice unghi. De asemenea, camerele video sunt proiectate sa functioneze in interiorul unei cladiri, ele fiind sensibile la temperaturi mari sau apa.

   Camerele de supraveghere pentru exterior sunt prin constructie protejate de intemperiile vremii: temperatura si apa. Majoritatea camerelor functioneaza la temperaturi cuprinse intre -20 si 120 grade.

 

   Camerele de supraveghere cu infrarosu sunt ultima inovatie in domeniul sistemelor de supraveghere video. Acestea sunt de mai multe tipuri, avand ca punct comunde ledurile infrarosu. Ledurile fac posibila vizionarea pe timp de noapte a imaginilor pe care ochiul omenesc nu le poate distinge. Pe timpul zilei aceste camere ofera imagini color de o calitate foarte buna, iar la atingerea unui anumit nivel scazut de luminozitate ledurile IR intra singure in functiune oferind imagini alb negru.Camere de supraveghere ascunse sunt de obicei montate in tablouri, ceasuri, radio, detectoare de fum, detectoare de miscare, carti. Camera de supraveghere este de acelasi tip cu cele de interior.

Galerie foto
  • ...