Technomaster - Usi industriale, usi de garaj, automatizari porti, Bucuresti

Usi rapide

...
Usi rapide cu roluire ( rolling door )

Usa rapida cu roluire este ideala pentru a fi folosita in spatii cum sunt depozitele, magazinele, centrele comerciale, hipermarketurile. Acest model de usa poate fi folosita atat in interior, cat si in exterior.  Usi rapide cu roluire – structura:

   Structura acestei usi rapide este din otel zincat sau galvanizat si poate fi vopsita in orice nuanta din gama RAL. Prezinta un dispozitiv electronic de siguranta pentru inversarea miscarii in cazul detectarii unui obstacol, iar actionarea poate fi facuta simanual, si automat.

   Usa rapida cu roluire  este  destinata incaperilor cu trafic intens. In functie de amplasarea acestora si a necesitatile patrunderii luminii se poate opta sa fie integral/permanent transparente sau opace. Clientul este cel care decide varianta potrivita spatiului in care este destinata usa sa fie montata.

    Usi rapide  constituie bariera perfecta impotriva frigului, a temperaturilor ridicate, a prafului, a umiditatii si a zgomotului.

Usi rapide cu rulare – componente:

   Usi rapide cu rulare pot fi alcatuite din urmatoarele componente:

  • Cortina – o usa rapida cu rulare se deschide prin infasurarea pe un ax, ca mai apoi sa se stranga intr-o caseta.
  • Motorul – rezistent, robust si performant, un motor pentru usa rapida cu rulare determina deschiderea si inchiderea usii cu rulare.
  • Sinele de rulare – au un rol determinant in controlarea cortinei. Prin rularea pe aceste sine, spatiul nu este micsorat.
  • Panoul de comanda – usi cu rulare nu pot functiona fara un panou de comanda, de unde se actioneaza si se controleaza intregul sistem al usii rapide.

...
Usi rapide spirala

Usi rapide spirala sunt caracterizate de tehnologia de infasurare fara atingere si foaie de usa cu suprafata nateda, fabricata din aluminiu, caracteristici ale unui design industrial modern. Usile rapide spirala prezinta profile cu pereti dubli si cu izolare termica ridicata, datorita lamelelor izolate termic si a izolatiilor laterale si inferioare suplimentare.    Usi rapide spirala de cea mai buna calitate

   Suprafetele usii rapide sunt vopsite in camp electrostatic in culori din gama RAL. La fel ca si celelalte usi rapide, modul de actionare poate fi manual sau automat, iar sistemul de deschidere de urgenta a usii este prevazut cu un lant.

   Spiralele pot fi rotunde, asigurand cea mai buna solutie atunci cand dispuneti de spatiu pentru montaj, sau cu forma ovala pentru a castiga spatiu atunci cand sunt limitari.