Confident - Scoala detectivi particulari Bucuresti

Curs Sef Obiectiv Servicii de Securitate

CURS DE SPECIALIZARE
pentru ocupatia “SEF OBIECTIV SERVICII DE SECURITATE”
Cod COR 121305

Titlul Calificarii: Sef obiectiv servicii de securitateAutorizatie Sef Obiectiv

Grupul tinta: Persoanele cu experienta de lucru si practica in domeniul securitatii private.

Informatii generale de interes privind practicarea ocupatiei: Calificarea este practicata in cadrul societatilor specializate de paza si protectie/furnizorilor de servicii de paza/securitate.

Motivatie: Calificarea de Sef obiectiv servicii de securitate este foarte solicitata pe piata muncii securitatii private si postul acesta se gaseste in organigramele multor societati/companii de securitate.

Descriere: Calificarea profesionala recunoscuta la nivel national Sef obiectiv servicii de securitate este proiectata pentru cei care practica activitatea in domeniul securitatii private. Aceasta este adecvata atat pentru Sefii de obiectiv servicii de securitate care activeaza deja in aceasta ocupatie, cat si pentru acele persoane care isi dezvolta abilitati in acest sens.
Pentru a-si indeplini rolul in mod eficace, Sefii de obiectiv servicii de securitate au nevoie de abilitati organizatorice, de gestionare a resurselor, control si monitorizare a securitatii obiectivului, trebuie sa fie capabili sa puna la punct si sa mentina relatii de lucru eficace si de calitate cu ceilalti.

Conditii de acces: Persoana care doreste sa obtina calificarea de Sef obiectiv servicii de securitate trebuie sa aiba in prealabil calificarea de baza – agent de paza/securitate obiective, bunuri si valori, si sa fie atestat/recunoscut de politie/autoritatea de reglementare, sa detina certificat de calificare pentru ocupatia Sef tura servicii de securitate, obtinut printr-un curs de perfectionare, sau sa faca dovada ca provine din sistemul national de aparare in calitate de cadru activ sau militar angajat cu contract.
Competentele dobandite pe alte cai decat cele formale pot fi evaluate pe baza standardului ocupational. Pentru a fi admisa la curs, persoana candidat trebuie sa fie avizat de politie/autoritatea de reglementare. In plus, trebuie sa aiba experienta de minim un an in activitatea de paza sau in structurile sistemului national de aparare.

Galerie foto
  • ...