Confident - Scoala detectivi particulari Bucuresti

Curs Manager de Securitate

CURS DE SPECIALIZARE
pentru ocupatia “MANAGER DE SECURITATE”
– Cod COR 121306 (fost 123906) –

S.D.D.P. “CONFIDENT”, este autorizata prin Decizia nr. 13141 din 25.10.2012, eliberata de Autoritatea Nationala pentru Calificari (CNFPA), sub autoritatea Ministerului Muncii si a
Ministerului Educatiei, sa organizeze programul de SPECIALIZARE pentru ocupatia MANAGER DE SECURITATE, cod N.C./COR 121306.
•?Durata cursului: 4 saptamani = 80 de ore din care: 59 ore pregatire teoretica si 21 de ore pregatire practica. Programul se desfasoara zilnic cate 4 ore (luni-vineri) cu incepere de la orele 16,00, in sala de curs de la sediul societatii: Centrul Incubator de Afaceri CIAf, Sos. Oltenitei, Nr. 225A, Sector 4, Bucuresti.
•?Grup tinta: sefii structurilor de securitate, manageri cu atributii pe linia securitatii, salariati implicati in structurile de securitate ale agentilor economici.

Adresabilitate curs:
• Cursul se adreseaza atat societatilor specializate de paza si protectie, cat si intreprinderilor / companiilor care doresc crearea unor structuri care sa le confere securitate afacerii, personalului si documentelor ce le gestioneaza.
• Angajarea in cadrul marilor companii economice private, conform pregatirii profesionale, in structurile de asigurare a securitatii, sigurantei si protectiei, responsabil pentru atributiile structurii / functionarului de securitate prevazute in H.G. Nr. 781 / 2002.

•?In atentia societatilor de paza si protectie!
Potrivit H.G. nr. 301 / 2012 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 333 / 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor – art.25, alin.2, lit.d.: ”In vederea obtinerii/reinnoirii licentei de functionare pentru a desfasura activitati de paza si protectie, reprezentantul legal al societatii trebuie sa depuna la inspectoratul de politie judetean competent sau la Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, urmatoarele documente: ……………………………..;
d) copie a certificatului de competente pentru ocupatia “manager de securitate” sau a diplomei de licenta – profilul stiinte juridice, a conducatorului societatii.
In intelesul prezentelor Norme metodologice, prin conducator al unei societati specializate de paza si protectie se intelege administratorul societatii comerciale, presedintele consiliului de administratie sau directorul general ori executiv cu atributii in coordonarea operativa a personalului de paza”.coperta suport curs manager de securitate

In Nota de fundamentare a H.G. nr. 301 / 2012, se mentioneaza ca prin acest act normativ, printre altele, se instituie ”conditiile necesare obtinerii/reinnoirii licentei de functionare de catre societatile specializate pentru a desfasura activitati de paza si protectie. Raportat la atributiile ce revin conducatorilor societatilor specializate in ceea ce priveste folosirea personalului in actiuni legitime fara incalcarea drepturilor si libertatilor cetatenesti, ….., conducerea actiunilor personalului de paza ………., reprezentarea intereselor legale ale societatii specializate in relatiile contractuale, este necesar ca acestia sa detina certificat de competente pentru ocupatia „manager de securitate” sau sa fie licentiati in stiinte juridice.

Nivelul de studii minim necesar: Studii superioare (facultate 3 ani + master sau facultate 4-5 cu licenta).

Galerie foto
  • ...