Confident - Scoala detectivi particulari Bucuresti

Curs Dispecer Centru de Alarma

CURS DE SPECIALIZARE
pentru ocupatia “DISPECER CENTRU DE ALARMA”
Cod COR 541408 (codul COR vechi 516910)

Tipul programului de formare: Specializare pentru ocupatia “Dispecer centru de alarma”Autorizatie Dispecer centru de alarma

Continutul programei de pregatire este in stransa corelatie cu cerintele standardului ocupational “Dispecer centru de alarma”, Programa-cadru pentru ocupatia “Dispecer centru de alarma” avizata de Inspectoratul General al Politiei Romane – Directia de Ordine Publica sub nr. 344.429/S3/TL/23.11.2012 si aprobata de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari, precum si cele metodologice de elaborare a unei programe de pregatire, in formarea profesionala a adultilor.

Adresabilitate curs: angajatii dispeceri centru de alarma pentru asigurarea serviciului permanent al Dispeceratelor de monitorizare a sistemelor de alarmare impotriva efractiei (potrivit H.G. nr. 301/2012).

Ocupatia Dispecer centru de alarma este practicata in cadrul societatilor specializate de paza si protectie/companiilor de securitate.

Cerinte obligatorii, potrivit H.G. nr. 301/2012 !

Pentru avizarea Regulamentului de organizare si functionare a Dispeceratelor de monitorizare a sistemelor de alarmare impotriva efractiei, solicitantul trebuie sa depuna la I.J.P/DGPMB competent teritorial, documentatia prin care sa faca dovada indeplinirii conditiilor prevazute la art. 93 alin. (1) din anexa H.G. nr. 301/2012, respectiv sa faca dovada ca are angajati si avizati dispeceri centru de alarma pentru asigurarea serviciului permanent al dispeceratului.

Durata cursului: 72 de ore, din care:
– pregatire teoretica: 32 de ore;
– pregatire practica (activitati practice in dispecerat): 40 de ore.

Taxa de participare la curs: 600 lei/cursant (negociabil la grupuri de persoane din aceeasi companie)

Conditii de acces:

Suport curs dispecer centru de alarma

– persoane cu cetatenia romana sau a unuia dintre statele membre ale Uniunii Europene;
– minim studii medii;
– certificat medical din care sa rezulte ca persoana este clinic sanatoasa si apta din punct de vedere psihic;
– sa nu aiba antecedente penale pentru infractiuni savarsite cu intentie.

Galerie foto
  • ...