Confident - Scoala detectivi particulari Bucuresti

Curs Tehnician Sisteme de Securitate

CURS DE SPECIALIZARE
pentru ocupatia “TEHNICIAN PENTRU SISTEME DE DETECTIE, SUPRAVEGHERE VIDEO, CONTROL ACCES”
Cod COR 352130 (codul COR vechi 313210)

Nivelul de instruire: minim studii licealeAutorizatie Tehnician Sisteme de Securitate

Continutul programei de pregatire este in stransa corelatie cu cerintele Standardului ocupational si Programei-cadru pentru ocupatia “Tehnician pentru sisteme de detectie, supraveghere video, control acces” avizata de Inspectoratul General al Politiei Romane – Directia de Ordine Publica sub nr. 1.307.109/S3/TL/27.03.2013 si aprobata de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari, precum si cele metodologice de elaborare a unei programe de pregatire, in formarea profesionala a adultilor.

Grupul tinta: Persoanele cu experienta de lucru si practica in cadrul firmelor ce ofera servicii de instalare, intretinere, mentenanta si service a sistemelor de securitate.

Adresabilitate curs: Conducatorilor unitatilor / societatilor specializate in sisteme de alarmare impotriva efractiei (administratorul societatii comerciale, presedintele consiliului de administratie, directorul general ori executiv cu atributii in domeniul instalarii sau intretinerii sistemelor tehnice de securitate) – potrivit Art. 75 din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor (H.G. nr. 301/2012).

Galerie foto
  • ...