R.M.A. Professional Consulting - Servicii Complete Acoperisuri Bucuresti

Vata minerala bazaltica ROCKMIN Plus

Vata minerala bazaltica ROCKMIN Plus de 10cm (32kg/mc)

Vata minerala bazaltica este  un produs sub forma unei aglomerari de fibre fine, elastice cu structura deschisa , ce asigura o buna circulatie a aerului, lucru ce duce la asigurarea unui climat agreabil in locuinta dumneavoastra

Caracteristica principala a produselor din vata bazaltica este valoarea scazuta a coeficientului de conductivitate termica, cu cat valoarea aceasta este mai mica cu atat transferal termic intre exteriorul si interiorul locuintei va fi mai mic.

Datorita proprietatilor vatei bazaltice aceasta este folosita in diverse domenii de utilizare: izolari fonoabsorbante, izolari termice, izolari de tevi si conducte.

Vata bazaltica este un bun isolator fonic, in functie de sortimentul si grosimea produsului. Un strat de 20cm de pasla duce la atenuarea zgomotului cu 42dB.

Vata bazaltica este un produs necombustibil, incadrat in clasa de reactie la foc A1. astfel vata minerala bazaltica nu intretine focul si nu degaja gaze toxice sub actiunea focului, in intervalul de temperatura -50c…….+250c produsul isi pastreaza proprietatile termoizolanta, elasticitatea si rezistentele mecanice in limite convenabile.

Pret: 15,8 lei/mp + TVA. Transportul este inclus pentru valori mai mari de1500 lei.

Galerie foto
  • ...