R.M.A. Professional Consulting - Servicii Complete Acoperisuri Bucuresti

Ferestre de Mansarda Fakro

Ferestrele de mansarda nu mai reprezinta azi un accesoriu, astfel, acestea se prezinta pe piata constructiilor ca fiind o cerinta mai ales in cazul cladirilor nou construite. Va oferim la preturi competitive ferestre de mansarda marca FAKRO. Aceasta colaborare prezinta pentru societatea noastra un nou obiectiv bine conturat, astfel oferim in continuare produse de cea mai buna calitate.Firma FAKRO a fost infiintata in anul 1991 in Polonia. Astazi este unul dintre primiii producatori de ferestre de mansarda din lume, avand 15 % cota parte din piata mondiala.Ferestrele de mansarda FAKRO prezinta siguranta atat pentru persoanele care lucreaza pe acoperis, cat si pentru persoanele care locuiesc in mansarda. Geamul securizat, feroneria intarita si cerceveaua ranforsata transforma fereastra FAKRO in topSafe FAKRO.

Principalele performante ale sistemului topSafe sunt:

  • solutiile patentate pentru sistemul de balamale confera recunoastere si impun noi standarde;
  • constructia robusta, atat pentru partile metalice cat si pentru cele din lemn, confera trainicie;
  • ranforsarea partilor inferioare a cercevelei.

Ferestre BilkaT – ferestrele cu articulare mediană, fabricate din lemn de pin, sunt recomandate pentru toate tipurile de încăperi situate la mansardă. Se montează pe acoperişuri cu panta cuprinsă între 15⁰ şi 90⁰.Din punct de vedere al dotărilor şi al parametrilor tehnici, distringem trei mari categorii:

I – standard (FTS – V U2);II – profil cu modelele: profi (FTP-V U3), profi white (FTU-V U3), profi electro (FTP-V U3 Electro);III – speciale (FTT U5 Termo, FTP – VP2 Secure).

Clapeta de ventilaţie V40P permite ajustarea automată a volumului de aer în funcţie de diferenţele de presiune dintre interior si exterior. Datorită clapetei de aerare V40P se reduc costurile pentru energie generate de pierderile de căldură cu ocazia aerisirii. Clapeta de aerare automată FAKRO asigură o clasă superioară de etanşeitate a ferestrei chiar şi în cazuri de vânt puternic.Toate clapetele de aerare au posibilitatea de reglare manual, până la închiderea completă.

 

Galerie foto
  • ...