R.M.A. Professional Consulting - Servicii Complete Acoperisuri Bucuresti

Montaj și Reparații Acoperișuri Existente

Montajul de invelitori este un termen generic, din pacate foarte des invocat de echipe cu un minimum de abilitati si cunostinte in domeniu, pentru ca la urma urmelor, cat de greu poate fi sa montezi un acoperis?

Inca din primele zile de activitate am inteles ca toti clientii isi doresc experienta, onestitate, cunoasterea indeaproape a materialului atunci cand vine vorba de angajarea unei echipe de montaj pentru acoperisul casei. toti angajatii firmei noastre au o experienta bogata in montarea de invelitori, fiecare dintre ei constientizand faptul ca fara un acoperis solid, fara infiltratii, intreaga cladire poate fi afectata.

 

Acoperisul este un element extrem de important al unui imobil, pe care nu il putem schimba la fiecare doi-trei ani, asa cum putem face cu o varuiala intr-o camera obisnuita. de aceea , incepand cu masuratoarea si ofertarea, pana la transport si montaj, facem in asa fel ca toti clientii nostri sa fie informati in legatura cu fiecare pas pe care il facem, dorind ca rezultat final atat un acoperis sigur cat si un client multumit.

In acest scop, ca este vorba de montarea unei ferestre de mansarda, al unui acoperis complet nou sau o reconditionare a unei invelitori vechi, vrem sa fim mai mult decat niste vanzatori de materiale, sa fim partenerii dumneavoastra care sa va ofere solutiile cele mai bune, care sa se potriveasca perfect cu acoperisul dorit.

În ceea ce privește renovările de acoperișuri vechi, discuția privind înlocuirea acoperișului pornește de la faptul că cel vechi deja nu își mai face treaba, astfel încât au început să apară infiltrații în pod sau mansardă, mucegai și miros neplăcut. Dacă există infiltrațiile acestea de mai mult timp, este posibil ca și partea de structură, partea de lemn a acoperișului să fie afectată, să fi putrezit, în asa fel încât montajul unui nou acoperiș nu poate fi efectuat până nu se repară sau chiar înlocuiește partea de căpriori și astereala afectată. Noi putem oferi și servicii de dulgherie pentru a face reparațiile necesare, iar în cazul în care clientul dorește să arunce țigla veche putem să ne ocupam noi de transportul deșeurilor la groapa de gunoi, bineînteles contra cost.

Mare parte din acoperișurile vechi au ca învelitoare existentă țiglă ceramică sau de beton, ceea ce înseamnă că o învelitoare de tablă tip țiglă ar ușura considerabil presiunea asupra lemnului, țigla având o greutate de aprox 40 kg/mp în timp ce tabla are cam 5 kg/mp, de aceea la repararea acoperișului se poate folosi material lemnos mai ieftin.

Un alt avantaj în folosirea țiglei metalice la renovări de acoperișuri ar fi acela că nu necesită întretinere aproape de loc, singurele operațiuni care ar trebui fâcute ar fi curățatul jheaburilor de frunzele adunate în timpul toamnei, de asemenea nu se prinde mușchi de tablă așa cum se prinde de ceramică/beton.

 

Galerie foto
  • ...