R.M.A. Professional Consulting - Servicii Complete Acoperisuri Bucuresti

Țiglă Metalică Bilka

Acoperişul de ţiglă metalică este potrivit pentru toate tipurile de constructii, noi sau in curs de reamenajare, ţigla metalică reuşind să îmbine în mod firesc aspectul util al unui acoperiş cu partea legata strict de arhitectură sau gusturile fiecăruia dintre noi.

Cu o durată de viaţă de până la 50 de ani, acest tip de acoperiş devine o alegere inspirată pentru casa dumneavoastră, atât prin faptul că are o greutate foarte redusa (aproximativ 5 kg/mp, lucru ce se resimte in costurile de constructie a sarpantei, unde se pot folosi elemente de lemn mai usoare) cât şi prin costurile de întreţinere ale acoperişului, ţigla metalică fiind foarte rezistentă la intemperii, la acţiunea soarelui asupra stratului de vopsea.

Este o învelitoare ce se pretează atât acoperişurilor cu o pantă mică (minimum 14-15°), cât si clădirilor cu un acoperiş cu panta mare (de până la 90°). Atunci cand ne dorim un acoperiş modern, sigur, elegant pentru casa noastră, ţigla metalică poate satisface şi cele mai exigente gusturi prin paleta sa larga de culori.

Noi am ales sistemele de învelitori (acoperişurile) de ţiglă metalică de la renumitul producator braşovean BILKA, pentru faptul ca aceste sisteme au cel mai bun raport intre pret si calitate de pe piata la ora actuala.

Exista libertate deplina la alegere: culori clasice pentru acoperis sau nuante moderne, doua variante de acoperire finala, cu strat lucios sau mat al suprafetei, o gama larga de elemente de finisaj, toate acestea pentru un acoperis frumos si eficient, pregatit sa protejeze pentru un timp indelungat.

Ţigla CLASIC

Este profilata din otel de grosime 0,50 mm, zincat (Z200-Z275), acoperit cu un strat de vopsea in varianta lucioasa si mata. Acest tip de tigla metalica este cel mai des utilizat, seamana cu tiglele clasice si se foloseste la constructiile cu regim rezidential.

Tigla BALCANIC

Este un produs elegant si rezistent, imbinand aspectul traditional cu cel modern, realizat pe utilaje cu tehnologie avansata. Acest tip de invelitoare este preponderent folosita in renovarile cladirilor dand un aspect elegant de conservare.

Galerie foto
  • ...