R.M.A. Professional Consulting - Servicii Complete Acoperisuri Bucuresti

Țiglă Ceramică Tondach

Acoperisul din tigla ceramica este de departe cel mai raspandit tip de acoperis in tara, tigla ceramica este acoperisul traditional, fabricat din materiale naturale, cu o rezistenta foarte buna in timp, radiatiile UV, apa , zapada neavand efecte asupra tiglei. Acest tip de tigla poate fi folosita pentru acoperisurile cu panta mica pornind de la 15 grade specifice zonei de ses, cat si pentru acoperisurile cu panta mare de pana la 90 grade pe care le intalnim indeosebi la munte.

Ţiglele ceramice nu conțin substanțe nocive pentru sănătate, sunt inodore și nu absorb și nu păstrează mirosuri, vapori sau fum.

 

Cu o paleta cromatica generoasa, tigla ceramica este un sistem de invelitoare cu o intretinere usoara, eventualele tigle sparte  putand fi schimbate extrem de repede, fara reparatii complexe si fara costuri prea mari

Este fara doar si poate acoperisul potrivit pentru orice casa, nealtarat de trecerea timpului, o alegere sigura pentru caminul nostru, acoperisul care ne face sa ne simtim protejati atat impotriva ploii si zapezii cat si impotriva caldurii din ce in ce mai mare din timpul verii. Cu alte cuvinte acoperisul pe care ni-l dorim.

Concernul TONDACH este lider de piata în productia tiglei ceramice în Europa Centrala si de Est.Calitatea superioara a produselor, solutiile inovatoare în sistemul de acoperire si gama larga de servicii sunt elemente definitorii.Tigla ceramica este realizata dintr-un material natural (argila amestecata cu apa, uscata in aer si arsa in foc) 100% ecologic, cu rezistenta mecanica deosebita si rezistenta la inghet, acizi si baze, cu greutate si dimensiuni optime.Este produsa intr-un sortiment bogat de forme si culori (natural, engobe, smaltuit).Tigla ceramica se preteaza pentru constructii noi, reconstructii sau renovari.

Galerie foto
  • ...