Ranada Construct - Constructii, renovari si consolidari case, Bucuresti

Amenajari interioare si renovari case

Va oferimi servicii profesionale de amenajari interioare si renovari case

Fie ca doriti sa modernizati sau sa imbunatatiti aspectul caminului dumneavoastra, ori vreti sa transformati un imobil invechit in casa visurilor dumneavoastra, apelati la noi cu incredere pentru orice lucrare de amenajari interioare sau renovare casa si in cel mai scurt timp visele dumneavoastra vor prinde contur.Calitatea este foarte importanta cand vine vorba de amenajari interioare, orice detaliu oricat de mic si neinsemnat ar parea el poate face diferenta dintre o lucrare de calitate si un esec. De aceea folosim doar echipe de muncitori calificati, cu multa experienta in domeniu finisajelor pentru a va oferi servicii complete si calitative de amenajari interioare. Toate lucrarile executate de firma noastra beneficiaza de garantie, de aceea noi nu facem niciodata rabat de la calitate.

 

Ce inseamna amenajarile interioare pentru o casa

Amenajarile interioare pot transforma orice locuinta, indiferent daca este veche, degradata sau neatragatoare, intr-un camin perfect in care va puteti relaxa si puteti petrece clipe minunate alaturi de cei dragi. De fiecare data cand se renoveaza o casa trebuie sa se tina cont de anumite reguli simple pentru a asigura atat aspectul cat si functionalitatea acesteia. Echipa noastra de profesionisti in amenajari interioare va sta la dispozitie cu servicii de consultanta pentru a va ajuta sa alegeti cele mai bune solutii si materiale pentru personalizarea caminului dumneavoastra.Firma noastra va ofera servicii complete de renovari, fie ca este vorba de amanajari interioare – zugraveli, montare parchet, montare gresie si faianta, pereti din rigips etc. sau amenajari exterioare – placari cu marmura sau piatra naturala, tencuieli, placari fatade cu polistiren etc. Materialele necesare lucrarilor pot fi procurate de dumneavoastra sau de catre noi; datorita colaborarii noastre cu depozitele si producatorii de materiale de constructie putem obtine un discount important pentru dumneavoastra.

 

Preturi pentru lucrari de amenajari interioare sau renovari caseAplicare glet peretilor – de la 20 lei/mpPlacare gresie si faianta – de la 55 lei/mp (sunt incluse plintele si pragurile de trecere)Turnat sapa autonivelanta – de la 18 lei/mpMontare parchet si plinta – de la 20 lei/mp (pragurile sunt incluse)Zuvraveala cu vopsea lavabila alba – de la 10 lei/mpPlacare cu polistiren (de 5 sau 10) + plasa, masa de spaclu, tinci – de la 100 lei/mp (in pret este inclusa si chela cu tot cu montarea si transportul materialelor)Vopsea decorativa pentru fatade – de la 22 lei/mp (schela si transportul materialelor sun incluse)Vopsea lavabila pentru fatade – de la 18 lei/mpMontaj pereti rigips – de la 10 euro/mpMontaj tavan fals din rigips – de la 10 euro/mpPreturile sunt reale si nu includ alte taxe ascunse, pentru orice comanda ferma preturile pot fi negociate.

Galerie foto
  • ...