Ranada Construct - Constructii, renovari si consolidari case, Bucuresti

Case din lemn

Case din lemn preturi : cat costa constructia unei case din lemnCase din lemn la rosu : de la 210 Euro/mpCase din lemn la cheie : de la 580 Euro/mp

Alegeti sa construiti o casa din lemn cu noi si veti beneficia de cel mai bun raport calitate-pret. Folosim doar echipe de profesionisti si materiale de cea mai buna calitate pentru a realiza o casa asa cum va doriti: frumoasa, practica si economica.

 

Case din lemn : avantajele constructiei unei case din lemn

Daca va doriti constructia unei case dar nu v-ati hotarat ce materiale sa alegeti, va prezentam mai jos cateva dintre avantajele unei case din lemn:

  • Rapiditatea lucrarii – timpul necesar pentru constructia unei case din lemn este mult mai redus decat la o casa din zidarie
  • Costul redus – pretul unei case din lemn este mult mai mic decat al unei case din caramida sau alte materiale
  • Confortul termic – lemnul este un izolator termic foarte bun prin urmare o casa din lemn va fi mult mai calduroasa iarna si va pastra racoarea vara. Spre exemplu: pentru a obtine acelasi nivel de izolare termica la o casa este nevoie de un perete de 33 cm din lemn sau 140 cm din caramida ori 500 cm din beton armat.
  • Rezistenta la seisme – constructiile din lemn sunt mult mai rezistente la cutremure fata de resul materialelor, astfel aceste case din lemn rezista la cutremure de 9 grade Richter.
  • Sanatos si natural – lemnul ajuta la reglarea umiditatii din incapari iar persoanele cu sensibilitati respiratorii se vor simti mult mai bine in aceste case din lemn, in plus este un material natural, sanatos, nepoluant.

 

Alegerea unei case din lemn este si o chestiune de gust nu doar una economica, o casa din lemn este mai fina si mai vie decat una de zidarie, in plus casa din lemn este mai usor de construit si de modificat pentru a obtine caminul pe care vi-l doriti.Cu toate ca in Romania mai exista unele preconceptii legate de casele din lemn, acestea sunt foarte solide si rezistente, o casa din lemn are o durata de viata de 100 de ani, de aceea sunt foarte cautate in Statele Unite, Canada, Vestul Europei si tarile nordice cunoscute pentru iernile cu temperaturi foarte scazute.

Case din lemn : ce presupune constructia unei case din lemn

La constructia unei case din lemn este foarte importanta alegerea materialelor. Lemnul trebuie sa fie uscat, de buna calitate si tratat pentru a rezista impotriva insectelor, a mucegaiului si a incendiilor. La fel de importanta este si manopera de aceea nu va sfatuim sa apelati la “meseriasi” care lucreaza pe principiu “merge si asa”. Daca lemnul nu este protejat pe intreaga durata a constructiei riscati ca acesta sa fie expus la umiditate si la alti factori care il pot deteriora. Constructia caselor din lemn trebuie facuta cu echipe de muncitori calificati care stiu exact ce au de facut si pot realiza o constructie bine izolata si durabila. Alegerea izolatiei unei case din lemn este si aceasata importanta si se calculeaza in functie de clima, de tipul de incalzire folosit, de numarul persoanelor care locuiesc in casa si multi alti factori.

 

 

Galerie foto
  • ...