Ranada Construct - Constructii, renovari si consolidari case, Bucuresti

Case la rosu

Case la rosu : pretul unei case la rosuCase la rosu din BCA : de la 220 Euro/mp (materiale + manopera)Case la rosu din caramida Porotherm : de la 220 Euro/mp (materiale + manopera)Case la rosu din caramida plina : de la 220 Euro/mp (materiale + manopera)

Preturile includ atat manopera cat si materialele de constructie. Alegeti sa construiti case la rosu cu firma noastra si beneficiati de cel mai bun raport calitate / pret. Pentru noi calitatea este cea mai importanta de aceea folosim cele mai noi si bune materiale, echipe de profesionisti cu o vasta experienta in domeniu si echipamente moderne. Construiti cu noi si veti avea o casa asa cum va doriti, la un pret bun si in cel mai scurt timp. Oferim garantie pentru toate lucrarile realizate.

Care sunt avantajele unei case la rosu

Multe persoane aleg sa construiasca o casa la rosu datorita bugetului, o astfel de casa este mult mai ieftina decat una la cheie si astfel economisesc bani pentru cumpararea unui teren mai mare sau intr-o zona mai buna. Un alt avantaj al acestor case la rosu este faptul ca va puteti alege singuri finisajele pe care le doriti si va puteti asigura de calitatea acestora. Durata de executie mai scurta este alt avantaj al caselor la rosu.Spre deosebire de case din lemn spre exemplu, casele la rosu realizate din caramida sau BCA pot suporta orice fel de acoperis, inclusiv cel de tigla, sunt mult mai rezistente la daunatori fara a neceseita tratamente speciale, sunt pretabile pentru orice gen de finisaje interioare si exterioare.

Case la rosu : ce este o casa construita la rosu

Denumirea de “casa la rosu” vine de la culoarea acestor constructii, nefiind tencuite ele au culoarea rosie. Casele la rosu includ urmatoarele:

  • pregatirea terenului si sapatura
  • fundatia care se realizeaza in functie de structura casei
  • elevatia realizata din beton armat
  • structura de rezistenta din beton armat sau alte materiale
  • peretii exteriori si interiori realizati din zidarie
  • planseele construite desupra fiecarui etaj
  • sarpanta din lemn sau metal

 

Casele la rosu nu includ finisajele interioare si exterioare, instalatiile electrice sau sanitare, acoperisul din tabla, tigla etc.Structura casei (casa la rosu) este cea mai importanta parte a unei constructii, aceasta va oferi rezistenta casei dumneavoastra si de aceea trebuie realizate din materiale de buna caliate si de constructori cu experienta in domeniu.

Galerie foto
  • ...