Ranada Construct - Constructii, renovari si consolidari case, Bucuresti

Case la cheie

Care este pretul unei case la cheieCase la cheie : de la 490 Euro/mp

Daca va doriti constructia unei case la cheie noi suntem solutia perfecta. In cei peste 10 ani de activitate in domeniul constructiilor am reusit sa demonstram ca putem executa case la cheie intr-un timp scurt si la cel mai inalt nivel calitativ, asta pentru ca folosim doar materiale de cea mai buna calitate, utilaje / tehnologii moderne si echipe de constructori calificati cu o vasta experienta in domeniu. In plus pretul unei case la cheie construita de noi este unul foarte bun si asta datorita colaborarii indelungate cu producatorii de materiale care ne ofera discounturi substantiale.

 

De ce sa alegi ridicarea unei case la cheie

Avantajele unei case la cheie sunt multiple, in primul rand veti avea o casa asa cum va doriti in care va puteti muta impreuna cu familia dumneavoastra fara a mai fi nevoie de executarea altor lucrari prealabile. Nu va trebuie sa suportati un santier interminabil cu tot ce implica acesta: zgomot, praf, mizerie. Nu veti mai trece prin diferitele probleme mici sau mari care apar inevitabil la realizarea oricarei constructii.

 

Ce inseamna o casa la cheie

casa la cheie este o casa finalizata in care va puteti muta imediat. Tot ce trebuie sa faceti pentru a avea o casa asa cum va doriti este sa alegeti modelul iar noi o vom construi pentru dumneavoastra. Casa la cheie include tot ce este necesar: peretii sunt izolati cu vata minerala, vata bazaltica, polistiren sau alte materiale pe care le vei alege pentru obtinerea confortului termic. Toate finisajele pe care le doriti le veti gasi in noua dumneavoastra casa la cheie; rigips, gresie, faianta, zugraveala, totul facut pentru a satisface cele mai exigente gusturi. Constructia unei case la cheie cuprinde si toate instalatiile necesare, aici vor intra instalatiile sanitare cu tevi, chiuvete, baterii, cabine dus etc.; instalatiile electrice cu prize, corpuri de iluminat, tablou electric; instalatii termice fie ca este vorba de calorifere sau sisteme de incalzire prin pardoseala.

Galerie foto
  • ...