Paul Dumbravanu - Cabinet De Avocat Bucuresti

Defecte de constructie

...
Avocati specializati in defecte de constructie

Alegerea de a construi o proprietate noua, fie ca este vorba despre o casa sau un spatiu comercial, nu de a cumpara una existenta, cere de multe ori sa lucrati cu contractori, firme de constructii, arhitecti, pentru a va asigura ca aceasta constructie este corect si la timp executata. Din pacate, nu aveti garantii ca firmele sau persoanele individuale angajate pentru diferite proiecte isi fac treaba asa cum se cuvine. In realitate, defecte ale constructiilor sunt des intalnite atunci cand alegeti sa construiti singuri o noua proprietate.

Defectele de constructie pot avea o arie larga de consecinte. Daca noua casa sau proprietate sufera de defecte de constructie, stiu cum sa tratez astfel de probleme si pot sprijini proprietarii in vederea  obtinerii compensatiilor in rezolvarea acestor probleme.

Tipuri de defecte de constructie

Efectele pe care le au defectele in constructie pot varia de la unele usoare la anumite daune fundamentale. Printre cele mai comune defecte de constructie cu care se confrunta proprietarii, pot enumera:

  • Probleme la fundatie
  • Defecte de design
  • Lucrari de calitate proasta sau neefectuate
  • Materiale de constructie defectuoase

Toate aceste tipuri de probleme pot avea consecinte serioase pentru proprietari.

Contacteaza un avocat specializat in defecte de constructie in Bucuresti

Daca proprietatea dumneavoastra sufera de defecte cauzate de compania de constructii sau de alti subcontractori, va pot ajuta sa obtineti compensatiile dorite. Sunati la 0757747747 pentru evaluarea GRATUITA a cazului.